Beşiktaş Adanademirspor maçı saat kaçta, ne zaman? Şifresiz canlı izle

Beşiktaş Adanademirspor maçı saat kaçta, ne zaman? Şifresiz canlı izle

Trendyol Süper Lig'de Zorlu Karşılaşma: Adana Demirspor ile Beşiktaş Karşı Karşıya Geliyor. Süper Lig'in heyecan dolu mücadelesi devam ediyor ve bu kez sahada Adana Demirspor ile Beşiktaş buluşuyor. Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelesi devam ediyor ve bu kez sahada Adana Demirspor ile Beşiktaş buluşuyor. Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve Ümit Öztürk'ün düdüğüyle start alacak. Maçı izlemek isteyenler içinse beIN SPORTS ekranları canlı naklen yayın yapacak.

Adana Demirspor ve Beşiktaş'ın Performansları

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayarak toplamda 10 puan elde etti ve 5. sırada yer alıyor.

Yukatel Adana Demirspor ise ligin geride kalan bölümünde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan topladı ve 10. sırada konumlandı.

Sakatlık ve Cezalı Durumları

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Gökhan İnler ve Tayfur Bingöl, statü gereği forma giyemeyecekler. Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan ise sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada görev alamayacaklar.

Muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Vedat, Svensson, Semih, Gravillon, Abdurrahim, Dorukhan, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Niang

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal, Cenk, Aboubakar.

Süper Lig'de bu önemli müsabakayı kaçırmayın! İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği maç, futbolseverler için heyecan dolu anlara sahne olacak.

Kaynak: xsports.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.