CHP aday belirleme için Kılıçdaroğlu'na tam yetki verdi

CHP aday belirleme için Kılıçdaroğlu'na tam yetki verdi

Son dakika... CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, cumhurbaşkanı adayını belirleme konusunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tam yetki verildiğini açıkladı.

Son dakika: 26 Şubat tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde CHP Grup Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantıya, deprem bölgesinde görev yapan CHP milletvekilleri çevrimiçi olarak katıldılar. Toplantı sonrasında CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç bir açıklama yaptılar.

Açıklamada, CHP grubu olarak cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinde tam yetki verildiği belirtildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, toplantıda yaptığı açıklamada, “CHP TBMM grubu olarak 26 Şubat günü olağanüstü gerçekleştirdiğimiz toplantımızda cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bundan sonra bütün süreçlerde grubumuz adına karar verme sürecinde oybirliğiyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tam yetkilendirilmiştir” dedi.

Toplantıda, cumhurbaşkanlığı adayının belirlenmesi konusunda çoğunluğun ortak bir noktada birleştiği belirtildi. Ayrıca, metinde yer almayan bir isim üzerinde de ortaklaşıldığı ifade edildi. Toplantıya deprem bölgesinde görev yapan CHP milletvekilleri de online olarak katıldılar.

Özetle, CHP Grup Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı adayını belirleme sürecinde tam yetki verildiği ve çoğunluğun ortak bir noktada birleştiği belirtildi. Ayrıca, metinde yer almayan bir isim üzerinde de oy birliği ile karar verildiği belirtildi.

chp-yetki.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.