CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, beraberindeki partililerle ilçedeki evlere ziyarette bulundu.

CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, beraberindeki partililerle ilçedeki evlere ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, partili üyeleriyle ilçede bazı evleri ziyaret etti.

Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP'nin halkın partisi olduğunu söyledi. Halktan aldıkları güçle siyaset yaptıklarını anlatan Özcan, "Biz halkla var olan bir partiyiz. Onlardan güç alıyoruz. Onlarla sürekli iletişim halindeyiz. Onların sorunlarını dinliyoruz, not alıyoruz. İktidara geldiğimizde yine halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Özcan, Ula'da çalmadık kapı bırakmayacaklarını aktararak, "İlçe Başkan Yardımcımız Şennur Taşdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Fatma Gireniz, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Hatice Işık, Bölge Sorumlumuz Mehmet Caner, Mahalle Temsilcilerimiz Orhan Karadeniz, Hasan Yaşar ve parti örgütü üyelerimiz ile birlikte Gökçe Mahallemiz ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Coğrafyamızı ayrımsız sevgi ve saygı, hoşgörü felsefemiz ile ilmek ilmek örmeye devam ediyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.