CHP'li Demir'den Fethiye'yi karıştırmak isteyenlere çok sert yanıt

CHP'li Demir'den Fethiye'yi karıştırmak isteyenlere çok sert yanıt

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, kurulduğu günden bu yana cumhuriyet döneminde yapılanları yıkmak için çalışan AKP'nin Atatürk'ü kirli siyasete alet etmesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

CHP  Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, kurulduğu günden bu yana cumhuriyet döneminde yapılanları yıkmak için çalışan AKP'nin Atatürk'ü kirli siyasete alet etmesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "Atatürk büstleri çöpe atıldı" diyen AKP Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'e çok sert yanıt verdi.

Kirli siyasete Atatürk'ün alet edilmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Başkan Demir, Atatürk büstlerinin mezarlığa atıldığını iddia eden AKP'li Öztürk'ün sürekli iftira attığına işaret ederek, şunları söyledi: "Büstler bakım için belediye atölyesinde ne çöpünden bahsediyorsun. Bu konuda Büyük kurtarıcı Atatürk'ü ağzına alacak en son kişiler sizlersiniz. Resmi bayramlarımıza bile katılmayan, Atatürk'ün yaptıklarını yıkmak için kurulduğu günden bu yana çalışan AKP'nin başkanı ve mensupları ne zaman çaresiz kalsalar Atatürk'e sığınıyorlar ama bu iki yüzlülüklerini bırakın Türkiye'yi dünya biliyor" dedi.

HALKA YALAN SÖYLEMEKTEN BAŞKA YOL BİLMİYORLAR

Büstlerin bakım çalışmalarının yapılarak yenilendiğini, Atatürk büst ve tabelası olmayan yerlere de ilaveler yapılacağını açıklayan Mehmet Demir, "Belediye Başkanımız Alim Karaca'nın talimat vererek Atatürk büstlerini yenileme çalışmasını diline dolayan, halkı aldatan, iftiraya başvuran AKP Fethiye İlçe Başkanı da liderleri gibi sürekli yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmişler. Halkın arasına sokağa çıkacak yüzü olmayanlar, halka yalan söylemekten başka yol bilmiyorlar. İftiranın mimarı AKP'li Turgay Öztürk şunu iyi bil sen AKP'nin kapısında bekçi bile olamazsın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.