DenizBank T.C. Kimlik Sonu 0246 ve 8 İle Bitenlere 10.000 TL Desteği Başlattı!

DenizBank T.C. Kimlik Sonu 0246 ve 8 İle Bitenlere 10.000 TL Desteği Başlattı!

DenizBank, özel bir kampanya ile T.C. kimlik numarası sonu 0246 ve 8 ile biten müşterilerine 10.000 TL ödeme yapacak. Bu büyük nakit desteği, 18 yaş üstü herkesi kapsayan özel bir kampanya olarak dikkat çekiyor.

DenizBank, özel bir kampanya ile T.C. kimlik numarası sonu 0246 ve 8 ile biten müşterilerine 10.000 TL ödeme yapacak. Bu büyük nakit desteği, 18 yaş üstü herkesi kapsayan özel bir kampanya olarak dikkat çekiyor. DenizBank, bu ödemeyi düşük faizli 10.000 TL kredi desteği ile gerçekleştirecek ve başvurular, bankanın şubeleri veya internet bankacılığı aracılığıyla yapılabilecek.

DenizBank'ın resmi açıklamasına göre, 11 haneli T.C. kimlik numarası sonu 0246 ve 8 ile biten kişilere 30 Eylül 2023 tarihine kadar 10.000 TL düşük faizli kredi fırsatı sunulacak. Bu düşük faizli kredi, 12 ay vadeli olarak verilecek ve faiz oranı diğer bankalara göre neredeyse yarı yarıya az olacak.

Başvurular, DenizBank şubeleri, mobil bankacılık veya internet bankacılığı aracılığıyla kolayca yapılabilir. Kampanya, 5 Eylül tarihinde başladı ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin DenizBank müşterisi olma şartı bulunuyor ve başvurular 18 yaş üstü herkes için açıktır.

Bu acil nakit desteği kampanyası, kredi notu 1200 puan ve üzeri olan herkes için geçerlidir ve DenizBank mobil uygulaması üzerinden sadece 5 dakika içinde onaylanabilir. Kampanya kapsamında kredi faiz oranları %2.28 olarak belirlenmiştir.

DenizBank'ın sunmuş olduğu düşük faizli kredi kampanyası, şubesiz ve masrafsız bir şekilde hızlı nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunmaktadır. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için DenizBank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.