DGS ek tercihler ne zaman başlayacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı? (2023 ÖSYM DGS ek tercih tarihi)

DGS ek tercihler ne zaman başlayacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı? (2023 ÖSYM DGS ek tercih tarihi)

2023 DGS ek tercih süreci hakkında en son bilgiler ve boş kontenjanlar ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin resmi açıklaması yakın zamanda bekleniyor. Güncel gelişmeleri öğrenmek için haberimizi takip edin!

DGS Ek Tercihler Ne Zaman Başlayacak, Tercih Kılavuzu Yayımlandı Mı? (2023 ÖSYM DGS Ek Tercih Tarihi)

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, kazanamayan adaylar için DGS ek tercih tarihi ve boş kontenjan araştırmaları hızla sürüyor. İşte DGS ek tercihleri ve tercih kılavuzu hakkında güncel bilgiler:

DGS Sonuçları Açıklandı:

29 Ağustos - 5 Eylül 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Adaylar sonuçları ÖSYM'nin resmi web sitesi olan sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sorgulayabilirler.

Üniversite Kayıtları Ne Zaman?

Kazanan adayların üniversite kayıt işlemleri, ilgili üniversiteler tarafından 14-20 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

DGS Ek Tercih Tarihleri Hala Belirsiz:

DGS ek tercih tarihleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Bu sürecin, üniversite kayıtlarının sona ermesinin ardından başlaması bekleniyor. DGS ek tercih dönemi, boş kontenjanların üniversite kayıtlarının tamamlanmasının ardından açıklanmasıyla birlikte başlayacaktır. ÖSYM'den konuyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde, bu habere yer verilecektir.

DGS ek tercih süreci ve tarihleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ÖSYM'nin resmi web sitesini takip etmek önemlidir. Adaylar, tercihlerini yaparken tercih kılavuzunu dikkatlice incelemelidirler ve belirtilen tarihleri takip etmelidirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.