Emekli, Memur, Personelleri yakından ilgilendiriyor! Promosyonda rekor seviye 24.800 TL

Emekli, Memur, Personelleri yakından ilgilendiriyor! Promosyonda rekor seviye 24.800 TL

Milyonlarca emekli, memur ve çalışanın gözünü çevirdiği maaş promosyonlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Çalışanların ve emeklilerin merakla takip ettiği promosyon haberlerinde yeni gelişme yaşandı. Kuşadası Belediyesinde çalışanlara 24 bin 800 TL'lik promosyon haberi geldi.

Bankalar emekli ve memurlar için promosyon yarışından karlı çıkan Kuşadası belediyesinin emekli ve memurları oldu.

Kuşadası Belediyesinin banka ile yaptığı anlaşma memur ve emeklilerde heyecan yarattı. Maaş promosyonunda sevindiren son haber Kuşadası’ndan geldi.

EMEKLİ, MEMUR VE PERSONELLERİ SEVİNDİREN HABER

Kuşadası Belediyesine bağlı olan Personel AŞ personelleri 11.100 TL maaş promosyonu alacak.  Banka ile yapılan sözleşme sonucunda çalışan memur, kadrolu personeller, sözleşmeli işçiler maaş promosyonu olarak tek sefer de 24.800 TL olarak hesaplarına geçecek. Kuşadası Belediyesi memur, emekli ve personelleri için bu sözleşmeyi imzaladıklarını duyurdu.

Banka ile yapılan bu anlaşma Kuşadası Belediye’sinin başkanlık makamın da Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, Banka Şube Müdürü Kamil Şener, Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası, Aydın Şube Başkanı Mehmet Bozkurt, Personel A.Ş Genel Müdürü Erman Taşçı, Personel A.Ş Başkan Vekili Ali Talay, Personel A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Atakan Anıl ve sendikanın Kuşadası Belediyesi’ndeki temsilcileri katıldı.

Ege Bölgesi’ndeki yerel yönetimlerle bankalar arasında bugüne kadar imzalanan en yüksek promosyon anlaşması olan sözleşmeye göre Kuşadası Belediyesi’nde çalışan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler tek seferde 24 bin 800 TL, belediyeye bağlı şirket olan Personel AŞ’de çalışanlarsa tek seferde 11 bin 100 TL alacak.

Belediye Başkanı Günel, “Türkiye ekonomik açıdan zor bir süreçten geçiyor. Kuşadası Belediyesi olarak çalışanlarımızın refahı bizim için çok önemli. Memur ve işçilerimizin menfaatleri için gerekli olan her koşulu sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.