Evden Eve Nakliyat Hizmetinin Ücreti Neye Göre Belirlenir?

Evden Eve Nakliyat Hizmetinin Ücreti Neye Göre Belirlenir?

Evinizi taşıtmak istiyorsanız ilk olarak fiyatlara bakmak istiyor olabilirsiniz. Fiyatlar tamamen anlaşma yapacağınız firma, eşyaların durumu ve konumunuz ile alakalı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu noktada pek çok ayrıntı devreye girer.

Evinizi taşıtmak istiyorsanız ilk olarak fiyatlara bakmak istiyor olabilirsiniz. Fiyatlar tamamen anlaşma yapacağınız firma, eşyaların durumu ve konumunuz ile alakalı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu noktada pek çok ayrıntı devreye girer.

Eşyaların Hacmi

Eşya sayısı ve fazlalığı fiyatları doğrudan etkileyen temel unsurlar arasında yer alır. Eşyalarınız fazla ise büyük bir ekibe ve ekipmana ihtiyaç duyulacaktır. Bu durum fiyatın da değişmesine sebep olur.

Kat Sayısı

Kat sayıları nakliyat fiyatlarını belirleyenler arasındadır. Eşyaların taşınabilmesi için asansörlü taşımacılık hizmeti verilmesi gerekebilir. Ekstra bir aracın gelmesi aynı zamanda ekstra personel anlamına da gelir. Dairenizin kat sayısı yükselmeye başladıkça fiyatlar da değişir.

Asansör Hizmeti

Eviniz yüksek katlarsa yer alıyorsa veya bina merdivenleri eşya taşıyabilmek için uygun değilse asansör sistemleri devreye girer. Nakliyat asansörleri farklı bir kamyon ile çalışılacak alana getirilir. Bunun için ek personel ihtiyacı da söz konusu olur. Bu sebeple, evden eve nakliyat fiyatları belirlenirken asansör hizmeti alınıp alınmayacağı da göz önünde bulundurulur.

Mesafe

Şehir içi evden eve nakliyat hizmeti ile şehirler arası nakliyat hizmetlerinin fiyatları aynı değildir. Aynı zamanda mesafeler de fiyatlar üzerinde etkiye sahiptir. Mesafe yükselmeye başladıkça işin maliyeti de artmaya başlayabilir.

Personel Sayıları

Evinizin taşınabilmesi için belirli bir iş gücüne ihtiyaç duyulur. Eşyanız ne kadar fazla sayıdaysa taşınması için o kadar fazla personele ihtiyaç duyulur. Personellerin maliyetleri olacağı için bu durum nakliyat fiyatlarına da yansımaya başlar. Personeller içerisine araç kullanacak kişiler de dahil edilir.

Ambalaj

Eşyaların boyutlarına ve türüne göre ambalajlama yapılması gerekebilir. Eğer ambalajlama veya kolileme işlemini kendiniz yapmayacaksanız nakliyat fiyatlarında değişiklikler meydana gelir. Ambalaj ve koli malzemelerinin hepsinin özel maliyeti vardır.

Nakliyat fiyatları aynı zamanda firmaların hizmet kalitesine göre de değişir. Referansları olan, tecrübeli ve müşterileri tarafından güvenilir geri dönüşler alan firmalar tercih etmeniz gerekir. Güvenilir şehirler arası evden eve nakliyat fiyatları bu tür ayrıntılar göz önünde bulundurularak belirlenir ve sizlere sunulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.