Fenerbahçe maçında hükümet istifa protestosu BeintSport tarafından verilmedi!

Fenerbahçe maçında hükümet istifa protestosu BeintSport tarafından verilmedi!

Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından iktidarın ihmali nedeniyle on binlerce kişi hayatını kaybetti. Fenerbahçe-Konyaspor maçında tribünlerde "hükümet istifa" sloganları yankılandı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçı öncesinde tribünleri dolduran taraftarlar, "Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan" tezahüratıyla protestolarını dile getirdi. Tribünlerde, "Acımız tarifsiz, başımız sağ olsun" ve "Yaşaran gözler ümit dolacak" pankartları da yer aldı.

Ancak, Katarlı yayın kuruluşu beIN Sports'un taraftarların sesini yayına vermemesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Öte yandan, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Trabzonspor ile İsviçre'nin Basel takımı arasındaki mücadelede, tribünlerden "Enkaz var devlet yok, Tayyip Erdoğan istifa" sözleri yer alan bir pankart açıldı.

Pankart, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve olay uluslararası haber ajanslarına kadar yansıdı.

Türk futbolunda ve spor dünyasında son dönemde artan protesto eylemleri ve siyasi tartışmalar nedeniyle, benzer olaylar sık sık yaşanıyor. Taraftarlar, stadyumları siyasi mesajlar vermek ve tepkilerini dile getirmek için bir araç olarak kullanıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.