Fenerbahçe tarihine geçti! Enner Valencia, Konyaspor maçında tarihe geçti

Fenerbahçe tarihine geçti! Enner Valencia, Konyaspor maçında tarihe geçti

Enner Valencia, Fenerbahçe tarihine geçti! Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Enner Valencia, 2021-2022 sezonunda takımının en önemli isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Son olarak Konyaspor karşısında sergilediği performansla takımına galibiyeti getiren Valencia, maçta 2 gol kaydederek gol sayısını 22'ye çıkardı.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Enner Valencia, 2021-2022 sezonunda takımının en önemli isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Son olarak Konyaspor karşısında sergilediği performansla takımına galibiyeti getiren Valencia, maçta 2 gol kaydederek gol sayısını 22'ye çıkardı.

Maçın 13. dakikasında kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Valencia, sert bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi. Ancak top önce sağ direğe, ardından da sol direğe çarparak filelere girdi.

İlk golün ardından da oyunundan hiçbir şey kaybetmeyen Valencia, maçın 45+6. dakikasında takım arkadaşı Rossi'nin ortasına şık bir dokunuş yaptı ve topu filelere yollayarak takımının farkı ikiye çıkarmasını sağladı.

Valencia, bu 2 golle birlikte gol krallığı yarışında 22 golle zirvede yer alarak, en yakın rakibi Fabio Borini ile arasındaki gol farkını 9'a çıkardı. Ayrıca attığı 2 golle birlikte sarı-lacivertli forma altında 51 gole ulaşarak, Fenerbahçe tarihinin en golcü 10. oyuncusu unvanını da elde etti.

Enner Valencia'nın bu başarılı performansı, Fenerbahçe taraftarlarını sevindirirken, takımının sezon sonunda elde edeceği başarıda büyük bir rol oynayacağı da düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.