Gala da kalp krizi geçiren ünlü oyuncu bu akşam hayatını kaybetti! Muhlis Asan kimdir?

Gala da kalp krizi geçiren ünlü oyuncu bu akşam hayatını kaybetti! Muhlis Asan kimdir?

Ünlü oyuncu Muhlis Asan, 17 Ocak 2023 tarihinde Orhan Aydın ile Levent Üzümcü'nün Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Unutma Bizi' tiyatro oyununun galasına katılmıştı. Ancak, oyun öncesinde kalp krizi geçirdi ve salondan ayrılarak ablasıyla birlikte yaşadığı eve taksiyle dönmüştü.

Daha sonra fenalaşan Asan, ablası tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucu kalp krizi geçirdiği belirlenen ünlü oyuncunun kalbi 7 dakika boyunca durdu ve yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren Muhlis Asan, ne yazık ki bu akşam hayatını kaybetti.

Muhlis Asan, Türk tiyatro ve sinema camiasında önemli bir yere sahip olan bir oyuncuydu. 1960 yılında İstanbul'da doğan Asan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro kariyerine İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda başladı ve daha sonra birçok özel tiyatroda da görev aldı. Sinema ve dizi projelerinde de yer alan Asan, 'Kanal D'de yayınlanan 'Türk Malı' dizisindeki 'Gurur Bey' karakteriyle tanındı.

Ünlü oyuncunun ani ölümü, Türk sanat camiasında ve sevenlerinde büyük üzüntü yarattı. Muhlis Asan'ın cenaze töreni, ailesinin ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve seven sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Muhlis Asan kimdir?

Muhlis Asan, 1960 yılında İstanbul'da doğan Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro kariyerine İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda başladı ve daha sonra birçok özel tiyatroda da görev aldı. Sinema ve dizi projelerinde de yer alan Asan, 'Kanal D'de yayınlanan 'Türk Malı' dizisindeki 'Gurur Bey' karakteriyle tanındı. Kendisi 17 Ocak 2023 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Muhlis Asan, Türk tiyatro ve sinema camiasında önemli bir yere sahip olan bir oyuncuydu. Uzun yıllar boyunca birçok tiyatro oyununda sahne aldı ve pek çok rol üstlendi. Ayrıca birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde de rol aldı. 'Gurur Bey' karakteriyle tanınan Asan, Türkiye'nin sevilen ve saygı duyulan oyuncularından biriydi.

Ünlü oyuncunun ani ölümü, Türk sanat camiasında ve sevenlerinde büyük üzüntü yarattı. Kendisi, Türk tiyatrosuna ve sinemasına katkılarıyla hatırlanacak. Muhlis Asan'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve seven sanat camiasına başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.