Gizem Uzuner, sosyal medya hesabından Merkez Bankası görevinden istifa ettiğini duyurdu

Gizem Uzuner, sosyal medya hesabından Merkez Bankası görevinden istifa ettiğini duyurdu

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Uzuner, devlete hizmet olarak gördüğü ve bir yılı aşkın bir süredir görev aldığı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan istifa ettiğini duyurdu. Uzuner, istifasının ardından uzun bir süre boyunca edindiği deneyimler için teşekkürlerini iletti.

Merkez Bankası'ndaki görevinden alınmasının ardından Gizem Uzuner, sosyal medya hesabından kurumdan istifa ettiğini duyurdu. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası Başkanı olarak atanmasının ardından, haziran ayında Gizem Uzuner, İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevinden alınmıştı.

Uzuner, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla istifasını açıkladı:

"Devlet hizmeti olarak gördüğüm ve bir yılı aşkın bir süredir görev yaptığım Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan bu ay itibarıyla istifa ederek ayrılıyorum. Bu yolculuk boyunca benimle birlikte olan tüm yöneticilere, İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü çalışanlarına ve İdare Merkezi'ndeki tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim. Ayrıca, danışman olarak görevimi sürdürdüğüm kısa süre içinde bana destek veren tüm TCMB mensuplarına da minnettarım.

Gelecekteki kariyer yolculuğumda özel sektörde devam edeceğim, bu yeni durağımın adresini yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağım."

94daf153-7765-4895-bfce-dc7f58e5cb20.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.