Halkbank kredi muslukları sonuna kadar açtı! 12 Ay geri ödemesiz 250 bin TL ye kadar kredi fırsatı

Halkbank kredi muslukları sonuna kadar açtı! 12 Ay geri ödemesiz 250 bin TL ye kadar kredi fırsatı

Halkbank, kendi işini kurmak isteyenlere destek olmak amacıyla 12 ay geri ödemesiz kredi veriyor. En az ilkokul mezunu olan ve 45 yaşından büyük olmayan vatandaşlar başvuru yapabilecek. Kredi için üst limit 250 bin TL ve 60 ay vade belirlendi. Başvurular Halkbank sayfası üzerinden alınacak. Şehit/gazi yakını veya engelli olan vatandaşlar 55 yaşını geçmemiş olmaları durumunda başvuru yapabilecek.

Son dakika: Kredi için üst limit 250 bin TL ve 60 ay vade belirlendi. Başvurular Halkbank sayfası üzerinden alınacak. Şehit/gazi yakını veya engelli olan vatandaşlar 55 yaşını geçmemiş olmaları durumunda başvuru yapabilecek. Krediyi alacak vatandaşlar işini kurduktan sonra 12 ay boyunca ödeme yapmayacak, 12 ay sonra geri ödemeler başlayacak.

Halkbank tarafından kendi işini kurmak isteyen vatandaşlara yönelik verilen destek ödemelerine rekor başvuru yapıldığı açıklandı. Kredinin geri ödemesi 12 ay ertelenecek ve en uzun vade 60 ay olacak. İş fikrine dayalı kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan ve iş ile ilgili faaliyet yürütebilecek yetenek ve tecrübeye sahip olan girişimcilerin başvuruları kabul edilecek.

Başvurular en az ilkokul mezunu olan ve 45 yaşından küçük vatandaşlar için internet üzerinden, 45 yaşından büyük olanlar ve gaziler, şehit/gazi yakını veya engelli olan vatandaşlar için ise şahsen yapılacak. Kredide üst limit 250 bin lira olacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Halkbank, "satış yetkilisinin kendi iş yerini kurması gibi" konfeksiyon sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren vatandaşların kendi işini kurabileceğine vurgu yaptı.

Başvuruları Halkbank resmi web sitesinden yapın

Başvurular Halkbank'ın web sitesinde yer alan Girişimci Kredileri sayfasından yapılabilecek. Başvuru formunda, hangi iş için kredi talep edildiği ve işletme adı, adresi, çalışan sayısı gibi bilgiler istenecek. Başvuru yapanların işletmelerinin kuruluşundan önceki son 3 ay içindeki kira, fatura gibi giderlerini gösteren belgeleri de sunmaları gerekecek.

Bu destek kredisi ile ilgili yapılan açıklama, kendi işini kurmak isteyenlere fırsat sunarken, işletme kurma aşamasında finansman ihtiyacı olan girişimcilerin hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.