İrem Derici ve Sevgilisi Atakan Işıktutan Amsterdam'da Aşk Tatilinde

İrem Derici ve Sevgilisi Atakan Işıktutan Amsterdam'da Aşk Tatilinde

Ünlü şarkıcı İrem Derici, eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile Amsterdam'da romantik bir tatil yapıyor. Sosyal medya hesabından sarmaş dolaş pozlarını paylaşan Derici, ünlü isimlerden nazar boncuğu ve kalp emojili yorumlar aldı. Detaylar haberimizde.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşamaya başladıktan sonra Amsterdam'a romantik bir tatil yapmak üzere gitti. Derici, sevgilisi ile birlikte gözlerden uzak bir şekilde zaman geçirerek sarmaş dolaş pozlarını da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Şarkıcı, 8,5 milyon takipçisine "Aşırı sürpriz sonlu Amsterdam dump. Nazar boncuğu bırakmadan geçmeyin" notu ile birlikte çektirdiği romantik pozları paylaştı.

irem-derici1.jpg

Ünlü ismin bu aşk dolu paylaşımlarına birçok ünlü isim de nazar boncuğu ve kalp emojili yorumlar yaparak destek vermiştir. Merve Özbey, Naihan Karadere, Bircan Bali, Demet Akalın ve Deniz Seki gibi ünlü isimler, Derici'nin paylaşımlarına sevgi dolu mesajlar göndermiştir.

irem-derici2.jpg

İrem Derici, başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelmektedir. Son zamanlarda Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşk da hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştır. İkilinin Amsterdam'da geçirdiği romantik tatil ise sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşılmış ve büyük ilgi görmüştür.

irem-derici-3.jpgirem-derici-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.