Mersinli vatandaşlar isyan etti! "Bıktık Ömrümüz Bitti"

Mersinli vatandaşlar isyan etti! "Bıktık Ömrümüz Bitti"

Mersinli vatandaşlar Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış'a iktidardan şikayetçi olurken, ameliyat olmak için yeterli parayı bulamayan bir vatandaşa Başkan Karış destek oldu.

Mersinli vatandaşlar Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış'a iktidardan şikayetçi olurken, ameliyat olmak için yeterli parayı bulamayan bir vatandaşa Başkan Karış destek oldu.

Geçirdiği anjiyo sonrası tekrar Mersin sokaklarına dönen Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, vatandaşlarla sohbet etti. Milletin derdini ve isteklerini dinleyen Karış, milletvekilleri bizleri unutuyor diyen bir vatandaşa, Gelecek Partisi'nin yöneticilerinin ve milletvekillerinin vatandaşı unutmayacağın ve Mersin'de sahada olacağının sözünü verdi.

"BIKTIK, ÖMRÜMÜZ BİTTİ"

Başka bir vatandaş ise iktidarın değişmesini istediğini belirterek, "Kurban olayım, bıktık. Ömrümüz gitti... Şu hırsızı başımızdan atalım, gitsin. Benzin olmuş 30 lira, domates... Hiçbir şey alamıyorum" diyerek isyan etti. Başkan Karış ise, "Bütün hırsızları bu ülkeden sileceğiz, hep beraber kurtulacağız, sizin desteklerinizle" dedi. Vatandaş ise oyunu Gelecek Partisi'ne vereceğini belirtti.

gelecek-mersin-gelecek4.jpeg

"ARTIK YETER"

Bir esnaf ise "Vallahi yeter" diyerek hükümete tepki gösterirken, Başkan Karış'a destek vereceğinin ifade etti. Karış ise başarının birlikte sağlanacağını belirtti.

"4 milyon Suriyeliyi bu ülkede ameliyat ettiler, ambulanslarla taşıdılar. Bu ülkeye askerlik yapmış, vatani yapmış bir insana da 30 bin lira Bağ-Kur'a borcum olmuş diye ameliyat etmediler. 70 bin lira, Mersin Tıp Fakültesinde istediler. Bulamıyorum, şimdi dükkânı kapatıyorum, 4 tane çocuğum, ev kira, burası kira... Biz derdimizi kime anlatacağız" diyerek durumunu anlattı. Başkan Karış ise, ameliyat için desteğe duyan vatandaşa kartını takdim ederek, "Hastane ile, üniversite ile ilgili bir şey olursa ara beni, ne gerekiyorsa yapacağız" diyerek destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.