Merve Boluğur'un deprem sonrası yaptığı açıklama tepki çekti! Instagram'da paylaştığı bikinili fotosu....

Merve Boluğur'un deprem sonrası yaptığı açıklama tepki çekti! Instagram'da paylaştığı bikinili fotosu....

Deprem sonrasında Hatay'a yardım için giden ve instagram sosyal medyada bikinili pozlarını paylaşan Merve Boluğur'un yürüyüşte yaptığı açıklama tepki topladı. "Olacak şeyler oluyor, ölecek olan ölüyor" sözleriyle eleştirilen oyuncu, insanları şoke etti.

Deprem sonrasında Hatay'a yardım için giden ve sonrasında sosyal medyada bikinili fotoğraflarını paylaşan Merve Boluğur, bir yürüyüş sırasında görüntülendi. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, "Olacak şeyler oluyor, ölecek olan ölüyor" diyerek gündeme geldi.

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrasında yaşanan yıkımın yaraları sarılmaya çalışılıyor. Bu süreçte Merve Boluğur, Hatay'daki arkadaşı için koştu. Ancak Hatay'dan döndükten sonra Boluğur, bir kuaförde şarkı söyleyip paylaşım yaptı ve tepki çekti.

333672038-3516361661930448-7340029805517805428-n.jpg

Geçtiğimiz gün bir yürüyüş sırasında yakalanan oyuncuya, hem bu süreç hem de Taha Duymaz'ın mesajı hakkında sorular soruldu.

Merve Boluğur, verdiği açıklamada sözleriyle tepki çekti. "İşler durdu kardeş" diyerek insanları şoke etti.

Olacak olan şeyler oluyor, ölecek olan ölüyor

Boluğur, "Çok özel mesaj alıyorum. Bakıyorum ama görmediğimi fark ediyorum. Çok üzücü. Genç yaşta bir arkadaşımız öldü. Allah mekanını cennet eylesin. Kader işte, bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Olacak olan şeyler oluyor, ölecek olan ölüyor... Ne yapalım yani, insanlık olarak elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz" dedi.

Merve Boluğur'un sözleri üzerine, "Ölecek olan ölüyor kelimeleri ne kadar kolay kullanılabiliyor!", "Resmen tiksindim", "İnsan utanır böyle şeyler söyleyince" şeklinde tepkiler geldi.

merve-bolugu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.