Netflix 4. Sezon YOU dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir ve dizi hakkında ilginç 9 bilgi

Netflix 4. Sezon YOU dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir ve dizi hakkında ilginç 9 bilgi

"You" dizisi, Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından yaratılmış bir gerilim-drama dizisidir. İlk sezonu 2018'de yayınlanan dizi, ilk olarak Lifetime kanalında gösterilmiş, daha sonra Netflix tarafından satın alınmış ve dünya çapında yayınlanmıştır.

Dizi, kitapçı Joe Goldberg'in (Penn Badgley) hayatını konu almaktadır. Joe, bir gün Beck adında güzel bir genç kadınla tanışır ve ona aşık olur. Ancak, Joe'nun aşkı saplantılı bir hal alır ve Beck'in hayatını kontrol etmeye başlar. Joe'nun hastalıklı düşünceleri ve saplantılı davranışları, izleyicilere gerilim dolu bir hikaye sunar.

"You" dizisinin oyuncu kadrosu, başrolde Penn Badgley'in yanı sıra, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail, Luca Padovan, Zach Cherry, Jenna Ortega, James Scully ve Ambyr Childers gibi isimlerden oluşmaktadır.

Dizinin ilk üç sezonu yayınlanmıştır ve her bir sezonu 10 bölümden oluşmaktadır. Dördüncü sezon onayı, Kasım 2021'de Netflix tarafından verildi ve çekimlerine başlandı. Yeni sezonun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak 2022'nin sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor.

You dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Dördüncü sezon, Joe ve Love'un (Victoria Pedretti) Los Angeles'tan ayrılıp, Kuzey Kaliforniya'daki bir yatılı okula taşınmalarını konu alacak. Joe'nun burada karşılaşacağı yeni bir kadınla olan ilişkisi ve bu ilişkinin sonuçları, diziye yeni bir gerilim unsurunu ekleyecek.

"You" dizisi, izleyicileri saplantılı aşk ve gerilim dolu bir hikayeye sürüklüyor. Dördüncü sezonuyla da aynı etkiyi yaratması beklenen dizi, takipçilerini heyecanlandırmaya devam ediyor.

netflix-you-4-sezon.jpg

YOU dizisi hakkında ilginç 9 bilgi

  1. "You" dizisi, Caroline Kepnes'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Roman, 2014 yılında yayınlanmış ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

  2. Dizideki kitapçı sahnesinde, Joe'nun sevgilisi Beck'in okuduğu kitap "The Bell Jar" adlı romanın bir kopyasıdır. Bu roman, Sylvia Plath'in otobiyografik öğeler içeren ve ağır depresyonla mücadelesini anlattığı bir eserdir.

  3. Dizinin yaratıcısı Sera Gamble, dizideki birçok karakterin ismini gerçek hayattaki arkadaşlarından aldığını söyledi.

  4. İkinci sezonun çekimleri sırasında, dizinin başrol oyuncusu Penn Badgley, Joe'nun davranışlarının hayranlar tarafından normalleştirilmesini eleştiren bir dizi tweet attı.

  5. Dizi, Los Angeles'taki bazı ünlü mekanlarda çekildi. Örneğin, Joe ve Beck'in ilk kez tanıştığı mekan olan "Mooney's" aslında LA'da bir restoran olan "The Last Bookstore"tur.

  6. Dizideki bazı karakterler, "Gossip Girl" adlı dizide de yer almıştı. Örneğin, Penn Badgley dizideki başrolüyle birlikte "Gossip Girl"deki Dan Humphrey rolüyle de tanınıyor.

  7. Dördüncü sezonun oyuncu kadrosuna, "The Good Place" dizisindeki başarılı performansıyla tanınan William Jackson Harper da dahil oldu.

  8. Dizinin yönetmenleri arasında Reed Morano, Silver Tree ve James Burrows gibi isimler bulunuyor. Morano, dizinin ilk iki bölümünü yönetti ve bu bölümler için En İyi Yönetmen dalında Emmy Ödülü'ne aday gösterildi.

  9. Dizinin açılış jeneriğinde, Joe'nun kitap raflarından geçerken okuduğu kitapların arasında "The Catcher in the Rye" ve "The Stranger" gibi klasik eserler de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.