Show TV'nin efsane dizisi Çöp Adam'dan bomba transfer!

Show TV'nin efsane dizisi Çöp Adam'dan bomba transfer!

"Çöp Adam" dizisi, her Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de yayınlanıyor. Dizinin geniş bir izleyici kitlesi olduğu ve sosyal medyada da çok sayıda takipçisi bulunduğu göz önüne alındığında, Tilbe Saran'ın katılımıyla birlikte daha da popüler hale geleceği tahmin ediliyor.

Türkiye'nin sevilen oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı "Çöp Adam" dizisi, her geçen bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Usta tiyatrocu Tilbe Saran, Tamer Yılmaz'ın (Engin Altan Düzyatan) gittiği terapist rolüyle "Çöp Adam" dizisine dahil oldu.

Saran, geçmişte de "İstanbullu Gelin" dizisinde terapiste hayat vermiş ve dizinin en çok ses getiren sahneleri bu bölümler olmuştu. Oyunculuğu ve performansıyla izleyicilerin takdirini kazanan Saran'ın, "Çöp Adam" dizisindeki performansı da merakla bekleniyor.

cop-adam.jpg

"Çöp Adam" dizisi, sıcakkanlı bir çöp toplayıcısı olan Tamer'ın, güzel bir kadın olan Zeynep (Elçin Sangu) ile tanışması sonrası hayatının nasıl değiştiğini konu alıyor. İkili, birbirlerine bağlanırken, Zeynep'in eski kocası ve Tamer'ın eski sevgilisi de araya giriyor. Dizideki karakterlerin gerçek hayattan alınmış olması ve hikayenin güçlü anlatımı, izleyiciler tarafından oldukça seviliyor.

Dizinin yeni bölümleri, Tilbe Saran'ın da katılımıyla birlikte daha da heyecanlı ve ilgi çekici olacağı tahmin ediliyor. Saran'ın terapist rolüyle Tamer'ın hayatına nasıl etki edeceği ve dizinin seyrini nasıl değiştireceği, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.