Son dakika: Ankara Valiliği Duyurdu: TÜBİTAK'ta Patlama!

Son dakika: Ankara Valiliği Duyurdu: TÜBİTAK'ta Patlama!

Üzücü bir haber Ankara'dan geldi. Ankara Valiliği, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde meydana gelen patlamada bir kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Üzücü bir haber Ankara'dan geldi. Ankara Valiliği, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde meydana gelen patlamada bir kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Olay, Mamak ilçesine bağlı Gökçeyurt Mahallesi'nde bulunan TÜBİTAK SAGE tesisinde meydana geldi ve patlamanın atık kimyasallardan kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Ankara Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, patlamanın saat 16.40'ta gerçekleştiği ve patlama sonucunda bir vatandaşın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Ayrıca, olayın nedenlerinin araştırılması için gerekli adli ve idari incelemelerin hemen başlatıldığı ifade edildi.

Bu üzücü olayın ayrıntıları hala netlik kazanmamış olsa da, yetkililerin olayın kökenini ve nedenlerini aydınlatmak için titizlikle çalıştığı bildirildi. Patlamanın etkileri ve sonuçları hakkında daha fazla bilgi beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.