Son dakika flaş haber: Kayserispor-Fenerbahçe Maçına Fenerbahçe Taraftarları Alınmayacak

Son dakika flaş haber: Kayserispor-Fenerbahçe Maçına Fenerbahçe Taraftarları Alınmayacak

Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereği, Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarları alınmayacak. Bu kararın nedeni ise geçtiğimiz günlerdeki Fenerbahçe-Konyaspor maçında yaşanan hükümeti eleştiren tezahüratlar.

Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre, Fenerbahçe'nin Kayserispor ile yapacağı maça Fenerbahçe taraftarları alınmayacak. Bu kararın alınma nedeni ise geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta ertelenen Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftarların hükümeti eleştiren tezahüratları oldu.

Devlet Bahçeli seyircisiz oynansın istemişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu protestoların ardından taraftarların oyuna geldiğini ve maçların seyircisiz oynanması gerektiğini sosyal medya üzerinden açıklamıştı. Şimdi ise Bahçeli'nin dediği oldu ve Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak.

Passolig kullanamayacaklar

Buna ek olarak son 20 gün içinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişilerin ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacakları da belirtildi. Sezonun ilk yarısında oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçında ise deplasman seyircisi yer almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.