Son dakika: İzmir'de şiddetli deprem oldu

Son dakika: İzmir'de şiddetli deprem oldu

İzmir'in Foça ilçesi merkezli yaşanan son dakika deprem haberi güncel. AFAD tarafından açıklanan verilere göre depremin büyüklüğü 4.1 ve derinliği 14.5 olarak kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ise büyüklüğü 4 olarak duyurdu. Haberde depremin etkileri ve alınması gereken önlemler anlatılıyor.

İzmir'de son dakika deprem haberi geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Foça ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Saat 21.22'de gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü ve derinliği ise 14.5 olarak kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. Yaşanan depremle ilgili şimdilik herhangi bir hasar veya can kaybı rapor edilmedi. Konuyla ilgili gelişmeleri takip edeceğiz.

Deprem, İzmir ve çevresinde hissedildi ve kısa süreli panik yarattı. Bölgedeki vatandaşlar, depremin ardından sokaklara çıktı ve güvenli bir alanda beklemeye başladı. Yetkililer, olası artçı sarsıntılar için bölgede tedbirler alınması çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.