The Stand dizisi hangi platform da? The Stand dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

The Stand dizisi hangi platform da? The Stand dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Stephen King uyarlaması olan ve çok merak edilen The Stand dizisi büyük ilgi gördü. İlk sezonun tanıtımları ve fragmanları merak ediliyordu. Netflix, yeni içeriği olan dizinin yeni fragmanlarını ve afişlerini yayınladı. Roman uyarlaması olan The Stand dizisi Aralık ayında izleyicisi ile buluşmayı hedefliyor.

The Stand dizisi çok yakında ekranlara gelecek. Unutulmaz içerikler üreten Stephen King’in muhteşem romanından uyarlanan dizi herkesin dikkatini çekti. Netflix platformuna yeni bir soluk olacak muhteşem dizi The Stand, sosyal medya hesaplarında soru yağmuruna tutuldu.

The Stand dizisinin afişi çok sevildi!

Stephen King’in The Stand romanından uyarlanan muhteşem dizi yeni yayın tarihini ve dizi tanıtımlarını açıkladı. Romandan uyarlama dizi olmasıyla dikkat çeken The Stand, izleyicinin beklediği ve ilgi gösterdiği bir içerik oldu.

The Stand dizisi 17 Aralık’ta izleyicisi ile buluşuyor!

Netflix izleyicileri yeni dizi için sorular sormaya başladı. The Stand dizisinin ne zaman yayınlanacağı ve ne zaman afişlerinin sunulacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Netflix, yeni içeriği hakkında merak edilen tüm sorulara yanıt niteliğinde açıklama yaptı. The Stand dizisi 17 Aralık’ta yayınlanmaya başlayacak. Dizi yeni fragmanını ve afişini yayınladı.

İyi ve kötü arasındaki savaş izleyiciyi büyüleyecek!

The Stand dizisinin konusu çok ilgi çekici. Dünya üzerinde hakim olan ölümcül bir virüs tüm insanlığı yok etmeye başlar. Ölümcül hastalığın en üst raddede olduğu sırada iyi insanlar ve kötü insanlar arasında büyük bir kavga başlar. Randal Flagg, kötülerin yanında olurken Mother Abagail ise iyi insanları toplayarak kötü güçlere karşı savaşmaya başlar.

The Stand oyuncu kadrosu göz doldurdu!

James Marsden, Amber Heard, Alexander Skarsgard, Whoopi Goldberg, Odessa Young, Greg Kinnear, Henry Zaga, Marilyn Manson, Owen Teague, Brad William Henke, Eion Bailey, Hamish Linklater ve Katherine McNamara gibi oyuncular diziye damga vuracak. Birçok başarılı isim bir araya gelerek muhteşem bir içeriğe imza atmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimleri devam ediyor. 17 Aralık tarihinde tüm çekimlerin bitmesi ve yayına girmesi haberi izleyiciyi mutlu etti.

Roman dizisine yeni bir son yorumu geldi!

CBS All Access’te yayınlanacak olan The Stand dizisinin yapımcısı, dizi için farklı bir son yazdığını ancak dizinin tamamen romandan uyarlama olduğunu söyledi. Mini dizi şimdiden yoğun bir ilgi gördü. Beklenen dizinin yeni afişi ve fragmanları herkes tarafından merak edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.