Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatlarında 3'te 3 Yaptı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatlarında 3'te 3 Yaptı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu üçüncü maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Peru'yu 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 18 maça çıkardı. Detaylar haberimizde.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu üçüncü maçında Peru'yu 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 18 maça çıkardı.

Filenin Sultanları Üstün Performansla Kazandı

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Yoyogi Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede Türkiye, ilk seti 25-18'lik skorla kazandı. Ancak ikinci sette Peru, çekişmeli bir mücadele sonunda 27-25'lik skorla galip geldi ve skoru 1-1'e getirdi. Üçüncü sette Türkiye, etkili bir performans sergileyerek 25-17'lik skorla öne geçti ve maçta 2-1 öne geçti.

Heyecan Dolu Dördüncü Set

Dördüncü sete iyi başlayan Peru, 7-4'lük bir avantaj elde etti. Ancak Türkiye, azimli bir mücadele ile skoru 10-10'a getirdi. Büyük çekişmenin yaşandığı setin son bölümünde ise 23-23 eşitlikle sona gelindi. Son anlarda her iki takım da maç sayısı fırsatları yakaladı. Ancak Türkiye, Vargas'ın eys sayısıyla son seti 29-27 kazanarak maçı 3-1'lik skorla tamamladı.

Türkiye 3'te 3 Yaptı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, önceki maçlarında Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek bu galibiyetle elemelerde üçte üç yapmış oldu.

Arjantin İle Önemli Mücadele Yarın

Ay-Yıldızlı ekip, yarın (20 Eylül) elemelerdeki dördüncü maçında Arjantin ile karşılaşacak. Eleme gruplarında ilk 2 sırayı alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanacaklar. Türkiye, bu başarılı performansını sürdürerek bir sonraki aşamaya yükselmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.