Ünlü model Bella Hadid Türkiye ve Suriye'de ki depremzedelere yardım kutusu...

Ünlü model Bella Hadid Türkiye ve Suriye'de ki depremzedelere yardım kutusu...

ABD'li ünlü model Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi. Ünlü model Bella Hadid, Türkiye ve Suriye'deki depremler sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum." ifadelerini kullandı.

Ünlü model Bella Hadid, Türkiye ve Suriye'deki depremler sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu arada, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'e de dayanışma ve "geçmiş olsun" mesajlarını iletmek isteyen Bella Hadid'in ablası ünlü model Gigi Hadid, Türkiye'yi ziyaret ederek deprem sonrasında Türk lokumu tatmıştı.

Gigi Hadid'in Türkiye'deki ziyareti sırasında, Türkevi'nde yoğun yardım çalışmaları yürüten gönüllülerle de fotoğraf çektirdiği ve depremzedelere yardım için gerekli her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu ifade ettiği belirtildi.

Gigi Hadid'in Türkiye'deki ziyareti sırasında yanında olan Bella Hadid'in de Türkiye'ye davet edildiği ve Türk lokumu ikram edildiği öğrenildi.

Bella Hadid, Türkiye'deki depremler sonrasında yardım etmek için farklı yollar arıyor.

bella-hadid.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.