Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ve Eşi Nilüfer Gürbüz Ayrılık Kararı Aldı

Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy ve Eşi Nilüfer Gürbüz Ayrılık Kararı Aldı

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve eşi Nilüfer Gürbüz, uzun süredir devam eden krizli bir dönemin ardından anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Haberlere göre çift, oğulları Cem için dostça görüşmeye devam edecekler.

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve eşi Nilüfer Gürbüz, bir süredir devam eden sorunlu bir dönemin ardından ayrılık kararı aldılar. Çift, kameralar önünde birlikte görünmeyi uzun süredir tercih etmemişlerdi ve evliliklerinde ciddi bir kriz yaşadıkları ortaya çıktı.

2018 yılında nikah masasına oturan Gülsoy ve Gürbüz'ün, uzun süredir var olan fikir ayrılıkları nedeniyle 5 yıllık evliliklerini noktalayacakları öğrenildi. Çift, anlaşmalı olarak boşanmak için yakında mahkemeye başvuracaklar.

Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, Cem adında bir oğulları olduğunu açıkladılar. Ancak çiftin ayrılık kararı, oğullarının geleceği konusunda endişeleri de beraberinde getirdi. Bu konuda da çiftin anlaşmalı bir şekilde hareket edeceği ve oğullarının geleceği için birlikte çalışacakları öğrenildi.

Haberlere göre, Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, oğulları için dostça görüşmeye devam edecekler ve birbirleriyle uyumlu bir şekilde çalışacaklar. İki tarafın da bu süreci en az zararla atlatmak için elinden geleni yapacağı düşünülüyor.

bugra-gulsoy-ve-esi-nilufer-gurbuz1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.