Vakıfbank ile imzalar atıldı! Çalışanların hesaplarına 28.800 TL yatırılacak..

Vakıfbank ile imzalar atıldı! Çalışanların hesaplarına 28.800 TL yatırılacak..

Vakıfbank, ile 28.800 TL tutarında bir promosyon anlaşması imzaladı. Bu anlaşma sonucu personelleri, 3 yıl boyunca 21.600 TL net promosyon alacaklar. Anlaşmanın detayları Sağlık İş Konya tarafından açıklandı.

Son dönemde hızla artan promosyon anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Vakıfbank, Selçuk Üniversitesi ile 28 bin 800 TL tutarında bir promosyon anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma ile Selçuk Üniversitesi personelleri, önümüzdeki 3 yıl boyunca toplamda 28 bin 800 TL tutarında promosyon alacaklar. Anlaşma kapsamında 7 bin 200 TL fesih bedeli ödenecek ve personelin hesaplarına net olarak 21 bin 600 TL yatacak. Promosyon anlaşmasının detayları, Sağlık İş Konya tarafından sosyal medya hesaplarından açıklandı.

Sağlık İş Konya, yaptığı açıklamada "Vakıfbank'ın en yüksek teklif vermesi sonucu, her bir çalışan için brüt 28.800 TL tutarında promosyon anlaşması imzalandı. Fesih bedeli olarak 7.200 TL ödenecek olan anlaşmada, net olarak personelin hesabına 21.600 TL yatacaktır. Ödeme ise 15 Şubat'ta gerçekleştirilecektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.