Vodafone CEO'su Aksoy: Tribün hayattır! Protestolara destek verince hedef gösterildi

Vodafone CEO'su Aksoy: Tribün hayattır! Protestolara destek verince hedef gösterildi

Vodafone firması, Beşiktaş ve İnönü Stadyumu'nun sponsoru olan CEO'su Engin Aksoy, tribünlerde yükselen "Hükümet istifa" sloganlarını dolaylı olarak destekledi ve "Tribüne gitmeyen bilmez ama tribün hayattır!" şeklinde açıklama yaptı. Ancak, hükümete yakın sosyal medya hesapları tarafından organize şekilde hedef gösterilmesi sonucu hesabını kapattı.

Beşiktaş'ın ve İnönü Stadyumu'nun sponsoru olan Vodafone'un CEO'su Engin Aksoy, tribünden yükselen "Hükümet istifa" sloganlarına dolaylı destek verdi ve "Tribüne gitmeyen bilmez ama tribün hayattır!" diyerek ifade etti. Ancak hükümete yakın sosyal medya hesapları tarafından hedef gösterilince, hesabını kapattı.

Son zamanlarda, benzer sloganlar Fenerbahçe taraftarları tarafından Konyaspor maçı sırasında atılmıştı ve bugün de Beşiktaş taraftarları Antalyaspor maçında aynı sloganı tekrarladılar. Bu sloganlara karşı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, futbol maçlarının seyircisiz veya önlemler alınarak oynanması gerektiğini belirten bir tweet attı.

"Hükümet istifa" sloganı devam ederken Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Ancak, konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz Beşiktaş yönetiminden gelmedi.

Engin Aksoy'un açıklaması, iktidar partisi AKP'ye yakın destekçiler tarafından sosyal medyada eleştirilere neden oldu ve bu da hesabını kapatmasına yol açtı.

engin-aksoy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.