Yapı Kredi Bankası, Müşterilerine Fatura Desteği Sunuyor: 170 TL Nakit Yardım1 İşte Detaylar...

Yapı Kredi Bankası, Müşterilerine Fatura Desteği Sunuyor: 170 TL Nakit Yardım1 İşte Detaylar...

Elektrik, su, telefon veya doğalgaz faturalarıyla karşılaşanlara, Yapı Kredi Bankası tarafından 170 TL'lik fatura desteği sunuluyor. İşte detaylar:

Elektrik, su, telefon veya doğalgaz faturalarıyla karşılaşanlara, Yapı Kredi Bankası tarafından 170 TL'lik fatura desteği sunuluyor. İşte detaylar:

Bankadan Fatura Ödeyenlere Nakit Destek

Son yıllarda birçok banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilere nakit destek sağlamaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası da bu bankalardan biri olarak ön plana çıkıyor. Evlerine elektrik, su, doğalgaz, internet veya telefon faturası gelenler, Yapı Kredi Bankası'na başvurarak otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda 170 TL'lik nakit destek alabiliyorlar. Yapı Kredi'nin yeni fatura yardımı ayrıntılarına göz atalım.

10 Ekim'e Kadar Başvurular Geçerli

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir fatura desteği kampanyası başlattı. Banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilere elektrik, su, internet, doğalgaz ve telefon faturaları için destek sağlayacak. Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine tam 170 TL'lik bir destek sunacak.

En Az 2 Otomatik Ödeme Talimatı Gerekli

Bu kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Bankası müşterilerinin en az 2 otomatik ödeme talimatı vermesi gerekiyor. 2 yeni otomatik ödeme talimatı verenler 30 TL, 4 yeni otomatik ödeme talimatı verenler 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı verenler ise 150 TL World puan kazanacaklar. Ayrıca kredi kartından verilen talimatlar için Yapı Kredi Bankası ekstra olarak 170 TL'lik ödeme imkanı sunmaktadır.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Yapı Kredi Bankası'nın yeni kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne TALIMAT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numaralarını yazarak 4470'e bir SMS gönderebilirler. 10 Ekim tarihine kadar yapılan başvurular, kampanya bitiş tarihlerinden itibaren 6 ay boyunca geçerli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.