Zengin ile Fakir arasındaki fark bu montta gizli! Beymen'de rekor fiyata bu montu kimler alabilir?

Zengin ile Fakir arasındaki fark bu montta gizli! Beymen'de rekor fiyata bu montu kimler alabilir?

Beymen’de satışa çıkarılan mont yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Dolce&Gabbana marka mont 42 bin 950 TL’den satışa çıkarıldı. Mont fiyatı, sosyal medyada viral haline geldi.

Türk parasının dolar karşısında kaybettiği değer, ithal ürünlerin fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Yurtdışındaki fiyatlar ile Türkiye’deki fiyatların arasındaki uçurum her geçen gün açılıyor. İthal ürünlerin fiyatları dudak uçuklatmayı başarıyor. Lüks tüketim ürünleri satışı yapan Beymen firmasının rakamları ise şaşkınlık yaratıyor.

Beymen’in satışa çıkardığı Dolce&Gabbana markasına ait bir montun fiyatı 42 bin 950 TL olarak belirlendi. Benzer özelliklere sahip montların fiyatları ile kıyaslandığında aradaki uçurum dikkat çekti. Çok renkli şişme montun görünümü de eleştirilerin hedefinde yer aldı. Şişme balona benzetilen montun fiyatı ise tepkilerin odak noktası oldu. 42 bin 950 TL ile alınabilecek ürünlerin sıralaması yapıldı. Türkiye’deki gelir dağılımında yaşanan eşitsizlikle ilgili ders niteliğinde eleştiriler gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları renkli yorumları ile viral haline dönüştürdükleri mont üzerinden eğlenceli anlar geçirdi.

dolce-gabbana.jpg

                        

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.