Hakkari Üniversitesi’nin kampüsü asfaltlandı

Hakkari Üniversitesi’nin kampüsü asfaltlandı

Hakkari Üniversitesi’nin kampüsü asfaltlanarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu.Keklikpınar Mahallesi’nde bulanan üniversite kampüs alanındaki hizmet binaları ve lojmanlarının bitirilmesinin ardından, kampüs yolunda asfalt çalışması başlatıldı. Yolların asfaltlanmasıyla güzel bir görünüme kavuşan kampüste çalışmalar aralıksız devam ederken, çalışmaların bitmesiyle birlikte üniversitenin yeni yerine taşınacağı öğrenildi.

Hakkari Üniversitesi’nin kampüsü asfaltlanarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Keklikpınar Mahallesi’nde bulanan üniversite kampüs alanındaki hizmet binaları ve lojmanlarının bitirilmesinin ardından, kampüs yolunda asfalt çalışması başlatıldı. Yolların asfaltlanmasıyla güzel bir görünüme kavuşan kampüste çalışmalar aralıksız devam ederken, çalışmaların bitmesiyle birlikte üniversitenin yeni yerine taşınacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.