20 Kasım 2020 burç yorumları! Yengeç, Kova, Balık, Akrepler bu hafta detaylarına dikkat!

20 Kasım 2020 burç yorumları! Yengeç, Kova, Balık, Akrepler bu hafta detaylarına dikkat!

20 Kasım 2020 burç yorumları burada! Burçlar insanların günlük, haftalık ya da aylık rutinleri hakkında bazı ipuçları veriyor.

20 Kasım 2020 burç yorumları burada! Burçlar insanların günlük, haftalık ya da aylık rutinleri hakkında bazı ipuçları veriyor. Gezegen konumları ve hareketlerine göre hangi burçta neler olabileceği uzmanlar tarafından ön görülebiliyor. 20 Kasım günü de dâhil önümüzdeki hafta boyunca hangi burçları neler bekliyor, sizler için kaleme aldık. Akrep, balık, yengeç ve diğer tüm burçları bekleyen her şey burada, işte burç yorumları ve detayları…

Boğa burcu 20 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 20 Kasım yorumu; Sevgili boğa burçları ve yükselen boğalar sizler için 20 Kasım günü tamamen ekonomik denge ve döngü üzerine kurulu bir gün olacak. Günün erken saatlerinden geç saatlerine kadar ödemelerinizi yapacak ve ödemelerinizi toplamaya yönelik çalılaşacaksınız. Bu durum sizi strese sokarak çok fazla yorun hissetmenize nende olabilir. Sağılığınızın bozulmaması için dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

İkizler burcu 20 Kasım yorumu 2020

İkizler burcu 20 Kasım yorumu; hem ikizler kadını hem de ikizler erkeği için şahane bir dönem başlıyor. Aşk, para ve ikili ilişkilerin tümünde büyük ve olumlu gelişmeler sevgili ikizleri bekliyor. 20 Kasım günü ikizler için bu değişimlerin başlangıç noktası olma özelliği taşıyor. Etkili bir gün geçirmek üzere planlamalar da ikizlerin gündeminde olabilir.

Yengeç burcu 20 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 20 Kasım yorumu; yengeçler için bir süredir muhteşem olaylar arka arakaya geliyordu. Ancak 20 Kasım günü biraz enerjinizin düşük olduğu bir gün olabilir. Kısa süreli bu enerji değişimi çevrenizdeki insanların kalplerini kırmanıza neden olabilir. Bu noktada biraz daha sakin kalmanızı tavsiye ediyoruz.

Aslan burcu 20 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 20 Kasım yorumu; Sevgili aslan burçları iş konusunda önünüzün açıldığı büyük ve ferah bir güne uyanıyorsunuz. Bu noktada başarınızın da sıkça takdir edileceği bir gün olabilir sizler için… Yoğunluk içerisinde kalarak kısa süreli mide ağrıları çekebilir bun rahatlatmanın yollarını da arayabilirsiniz. Mide hastalılarınızın ve rahatsızlıklarınızın kronik hale gelmemesi için biraz daha stresten uzak kalmaya çalışmanızı da tavsiye ediyoruz.

Başak burcu 20 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 20 Kasım yorumu; Başak kadınları bira daha içe dönük olacakları bir güne uyanırken, başak erkekleri için bunun tam tersi söz konusu olacaktır. Bu nedenle her ikisi de başak burcu olan çiftler arasında ufak tefek anlaşmazlıklar ve tartışmalar söz konusu olabilir. Erkekler günün rutinlerini devam ettirirken başak kadınları biraz daha duygusal ve melankolik takılacakları bir gün içerisinde olacaklar.

Terazi burcu 20 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 20 Kasım yorumu; Sevgili teraziler sizin için artık bir dinlenme ve tatil vakti! Kış tatili planları yapmaya başlayabilirsiniz. Bir süredir hayatınız sürekli iş ve ev yolu arasında geçmiş olabilir. Bu durumdan sıkılan ve stres altına giren teraziler için bu hafta tatil planları ve yolculuklar ön plana çıkıyor.

Akrep burcu 20 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 20 Kasım yorumu; Sevgili akrepler geçtiğimiz günü hastalık ve huzursuzlukla geçirmiştiniz. Bugün düne oranla biraz daha iyi hissetseniz de dinlenmeye ve sakin ortamlarda bulunmaya hala ihtiyaç duyabilirsiniz. Sevdiklerinizi görme isteği ve biraz melankolik bir ruh hali içerisinde de olabilirsiniz. Tüm bunlar hafta sonundan itibaren normale dönmüş olacak.

Yay burcu 20 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 20 Kasım yorumu; Yay burçları için 20 Kasım günü adeta resmi dairelerde evrak peşinde koşma günü olacak. Taşınmaz satın alma, emlak işleri ve yatırımlar ön planda olacak. Bu nedenle sürekli bankalar ve kurumlar arasında mekik dokuyabilirsiniz. Bu koşturmacının sonunda ise istediğiniz her şeyi elde etmiş ve işlemlerinizi tamamlamış olacaksınız.

Oğlak burcu 20 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 20 Kasım yorumu; Sevgili oğlaklar için biraz üzücü haberlerimiz var. 20 Kasım günü her ne kadar rutin bir şekilde ilerlese de akşam saatlerinden itibaren beklenmeye hastalık, üzücü haberler ve benzeri durumlar ile karşılaşabilirler. Bu noktada metanetli ve sabırlı davranmaları, panik yapmamaları gerekiyor. Soğukkanlı olanlar için zorlayıcı bir gün olmayacağını da belirtmek gerekiyor.

Kova burcu 20 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 20 Kasım yorumu; Kova burçları için arkadaş ilişkileri, dostluklar ve yakın ilişkilerin gözden geçirilip elemelerin yapıldığı bir gün olacak. İnsanlara karşı iyi olmanıza rağmen en yakınlarınızın size neden bu kadar kötü davrandıklarını düşünüp öfkelenebilirsiniz. Bu aynı zamanda size kötülük yaptığını düşündüğünüz kişilerden uzaklaşmanıza da neden olabilir. Ancak tüm bu kararlarınızı zamana yaymanızı ve öfke ile hareket etmemenizi tavsiye ediyoruz.

Balık burcu 20 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 20 Kasım yorumu; Sevgili balıkların yüzü 20 Kasım günü nihayet gülüyor artık! Sevdikler tarafından ilgiye maruz kalarak mutlu olabilirler. Öyle durumlar yaşayıp da sevdiklerinin tepkilerini görünce adeta ne kadar şanslı biri olduklarını da hatırlayabilirler. Bunun yanı sıra uzun süredir bekledikleri bir ödeme için bugün hayırlı bir gün balıkları bekliyor olacak. Tüm bunların etkisiyle yeni atılımda bulunmak üzere şanslı bir dönemde olduklarını söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.