23 Kasım 2020 burç yorumları! İkizler, yengeçler ve kovalar dikkat! Bu hafta sizin için başlangıçlar var!

23 Kasım 2020 burç yorumları! İkizler, yengeçler ve kovalar dikkat! Bu hafta sizin için başlangıçlar var!

23 Kasım 2020 burç yorumları! İkizler, yengeçler ve kovalar dikkat! Bu hafta sizin için başlangıçlar var!

23 Kasım 2020 burç yorumları hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar burada! Sizler için gezegen konumlarına ve hareketlerine göre günlük burç yorumunuzu hazırladık. Burcunuzun bugün ne dediğini, neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız hemen burcunuza özel yapılan yorumları okuyabilirsiniz. İkizler, yengeç ve kova burçları için çok büyük sürpriz gelişmeler var! İşte, detaylar…

Boğa burcu 23 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 23 Kasım yorumu; Boğa burçları için inat dönemi baş gösteriyor. Uzun süredir sakin ve iş odaklı yapıları, uzun sürenin verdiği gerginlikle inatlaşmalara dönebilir. Söylenen her şeyi yanlış anlama, karşıdakini kırma gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirler. Bu tutumları çevrelerinden tepki almalarına da yol açabilir. Biraz daha sakin olmalarını tavsiye ediyoruz.

İkizler burcu 23 Kasım yorumu 2020

İkizler burcu 23 Kasım yorumu; Sevgili ikizler ve yükselen ikizler sizi bazı yeniliklerin beklediğini söylemiştik. Bugün itibariyle hayatınıza büyük değişimler ve gelişmeler yaşanacak. Özellikle ilişkilerinizi artık bitirme noktasına gelebilir ve aşklara yelken açma gereği duyabilirsiniz. Bazılarınız için geçerli olan bu durum özellikle ilişki içerisinde çok yıpranan kesim için geçerli olacak.

Yengeç burcu 23 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 23 Kasım yorumu; Yengeçlerde de ikizler gibi büyük gelişmeler söz konusu olabilir. Ancak yengeçlerin aşk ve duygusal ilişkilerinden ziyade daha çok iş konusunda gelişmeler yaşayacaklarını söylemek mümkündür. İş için şehir değişikliği, uzun süreli seyahatler ve benzeri durumlar söz konusu olabilir. Bu konuda yapılacak değişiklikler yengeçlerin finansal konularda da rahatlamasını sağlayacak.

Aslan burcu 23 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 23 Kasım yorumu; Aslanlar için günlük rutinler ön planda olacak. Klasik gün diyeceğiniz kadar rutin bir gün sizi bekliyor. İş hayatı koşturmaca ve akşam evde dinlenme üçgeni içerisinde olabilirsiniz. Günün yorgunluğundan ötürü kendinizi biraz halsiz ve tatsız hissetmeniz de söz konusu olabilir. Sağlığınıza bu süre zarfında biraz daha dikkat etmenizi öneriyoruz.

Başak burcu 23 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 23 Kasım yorumu; Başak burçları için evcil hayvanlarla ilgili konular, akabinde kendi sağlık sorunları gündemde olacak. Eklem ağrıları, gribal enfeksiyonlar ve benzeri durumlar söz konusu olabilir. Bu nedenle işi aksatma, işlerin birikmesi ve akabinde de strese bağlı sorunlar ön plana çıkarak ruhsal durumlarını biraz olumsuz etkileyebilir.  Başak kadınları için gündem varsa çocukları olacak.

Terazi burcu 23 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 23 Kasım yorumu; Sevgili teraziler resmi kurum işleri, ödemeler ve hesaplamalar derken gün çabucak bitecek sizin için. Öyle ki pek çok işinizi gün içerisine sığdıramadığınız için yakınabilirsiniz. Bu hafta itibariyle finansal konularda bekledikleriniz olmayabilir. İstediğiniz ödemeleri vaktinde alamadığınız için biraz sorunlarla karşılaşma riskini de söz konusu olabilir.

Akrep burcu 23 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 23 Kasım yorumu; Akrep kadınları için duygusal bir dönem başlarken erkekler için tam tersi daha radikal kararların alınacağı bir süreç başlıyor. Bu nedenle de akrep kadını ve erkeklerinde oluşan evliliklerde, ilişkilerde bu aralar sorunlar yaşanabilir. Anlaşamama, en ufak soruna hemen tepki verme gibi durumlar nedeniyle çiftler birbirine kırıcı olabilirler.

Yay burcu 23 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 23 Kasım yorumu; Sevgili yay ve yükselen yayalar için aile içi konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde aileleri onlar için daha fazla anlam taşımaya başlayabilir. Korumacı içgüdülerinin tetiklendiği bu dönemde aile içi konulardaki tartışmalarda daha çok uzlaşmacı bir yapı içerisinde rol alacaklar. Canlarını sıkan bir durum söz konusu olduğu zaman bunu ailelerine söyleme noktasında da biraz düşünceli olabilirler. Bunun dışında günün getireceği olumsuz bir etkiyle karşı karşıya kalmaları söz konusu olmayacaktır.

Oğlak burcu 23 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 23 Kasım yorumu; Oğlak burcunda bir süredir gezen kara bulutlar sonunda dağılmaya başlıyor. 23 Kasım günü hem kadın hem de erkek oğlaklar için büyük sürprizler barındırabilir. Hayatlarında gelişmeler yaşayabilir, aşk, ev, taşında ve evlilik gibi konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirler. Bu süreçte kendilerini biraz yorgun ama çok iyi hissedeceklerini söylemek de mümkün.

Kova burcu 23 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 23 Kasım yorumu; Kova ve yükselen kovalar siz artık adeta çizgileri aşıyorsunuz! Bu süreçte hayatınızın altının üstüne geldiğini düşünebilirsiniz. Ama haritanız öyle gösteriyor ki büyük ve güzel yenilikler kapınızda olacak. Hiç beklemediğiniz anda gelecek paralar ekonomik anlamda büyük bir ferahlama yaşamanıza neden olacak. Bunun yanı sıra arkadaş, dost, sevgili ve aile ilişkilerinizde büyük ölçüde bir bağlanma ve daha sıkı bağ oluşumu da söz konusu olabilir. Biraz daha sabırlı davrananlar uzun süredir emek verdikleri bir işin meyvesini de yemeye başlayacak.

Balık burcu 23 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 23 Kasım yorumu; Sevgili balık burçları için söylenecek ilk şey bu kadar gergin ortamlarda bulunmaktan kaçınmaları olacaktır. Bu hafta boyunca kendilerini sürekli pürüzlü ortamlarda bulabilirler. Konu kendileriyle ilgili olmasa bile bu durumlar onları strese sokabilir ve bir noktadan sonra sinirsel travmalara kadar yol açabilir. Kendilerine biraz daha dikkat ederek bu ortamlarda uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum