28 Kasım 2020 burç yorumları! Bazı burçlar bu haftaya çok dikkat!

28 Kasım 2020 burç yorumları! Bazı burçlar bu haftaya çok dikkat!

28 Kasım 2020 burç yorumları detayları burada! Burçlar insanların yaşamları, karakterleri gibi konularda çok fazla fikir verme özelliğine sahiptir.

28 Kasım 2020 burç yorumları detayları burada! Burçlar insanların yaşamları, karakterleri gibi konularda çok fazla fikir verme özelliğine sahiptir. Gezegen konumları ve sürekli hareketliliklerine bağlı değişen burç yorumları günlük, haftalık ve aylık olarak değerlendirilir. Bugün sizler için burcunuzu bekleyen yenilikleri ve rutin konuların yorumlarını hazırladık. Hangi burcu ne bekliyor? Akrep, yengeç ve kova burçları bu hafta nelere dikkat etmeli? İşte, merak ettiğiniz tüm detaylar burada…!

Boğa burcu 28 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 28 Kasım yorumu; Sevgili boğa burçları bugün itibariyle rutininiz tamamen değişebilir. Değişimlere direnç göstermek ise sizin için iyi sonuçlar doğurmayabilir. Her gün yaptığınız bazı şeylerin artık yerini yeni şeylere bıraktığını görebilirsiniz. Hayatın getirdiği bu değişime ne kadar hızlı adapte olursanız şansınız o yönde iyi gelişim gösterecektir.

İkizler burcu 28 Kasım yorumu 2020

İkizler burcu 28 Kasım yorumu; Sevgili ikizler ve yükselen ikizler para konusunda biraz sıkıntılarınız olabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde yakınlarınızdan alacağınız ufak destekler sizi biraz da olsa ferahlatabilir. Bu ferahlama kısa süreli olsa da önümüzdeki hafta boyunca parasal anlamda iyi gelişmeler sizi bekliyor olacak. Bu hafta ayrıca sağlığınıza da normalinden daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Yengeç burcu 28 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 28 Kasım yorumu; Sevgili yengeçler aile bireyleri arasındaki küskünlükleri ve özlemleri gidermek üzere hareket halinde olabilirsiniz. Bazı büyükleriniz inatlaşsa da sonunda sizin iyi niyetinize karşı koymayarak barışma ve özlem giderme noktasında onlarda harekete geçecektir. Ayrıca bu yönünüz sizin daha çok sevilen ve saygı duyulan bir aile ferdi olmanızı sağlayacak.

Aslan burcu 28 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 28 Kasım yorumu; Sevgili aslan burçları siz biraz ruhsal anlamda fazla detaylara takılmaya başladınız. Bu süreçte kendinize biraz eziyet edebilir ve sürekli kendinizi üzebilirsiniz. Ayrıca dışarıya da bu şekilde kötü yansıyan enerjiniz çevrenizdeki insanların da sizden bir süre rahatsız olmasına neden olabilir. Kendinizi izole etmeden biraz sosyal yaşama dahil olmanız ruhsal anlamda iyi gelebilir.

Başak burcu 28 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 28 Kasım yorumu; başak burçlarını bekleyen yenilikleri saymakla bitirmek mümkün değil. Aile, para, iş, ev kariyer gibi temel noktaların tümünde olumlu yönde gelişmeler başakları bekliyor. Uzun bir süredir her anlamda sorun yaşayan ve artık bu sorunlar ile baş etme noktasında güçsüz kalan başaklar mutlu olmaya hazır olsunlar! Hafta boyunca güzel haberler sizi bekliyor.

Terazi burcu 28 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 28 Kasım yorumu; teraziler için pek de iç açıcı haberler gelmeyebilir. Yakın çevrelerindeki insanların sorun ve sıkıntıları içerisinde biraz boğulabilir ve bu durumlardan ötürü bir hayli de üzülebilirler. Kendilerini yalnız hissetmek istemeleri de söz konusu olabilir. Bu noktada hafta boyunca yalnız başlarına kendilerine zaman ayırmaya fırsat arayacaklarını söylemek de yanlış olmayacaktır.

Akrep burcu 28 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 28 Kasım yorumu; Sevgili akrep ve yükselen akrepler bir süredir hayatınızda sağlığınız dışında her şey yolunda giderken, bu aralar biraz gerilemeler söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarınız dikkatsiz davranmanızdan kaynaklı yeniden nüksedebilir. Tüm bunları asla kulak ardı etmeden özellikle sağlığınıza büyük ölçüde önem vermeniz gerekiyor. Çünkü bu durum işinize de engel olmaya başlayabilir.

Yay burcu 28 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 28 Kasım yorumu; Yay ve yükselen yay burçları sizleri için şahane haberlerimiz var! Bekârların evleneceği, işsizlerin ise iş bulacağı olumlu bir dönem karşılıyor sizleri. Bu dönemde biraz heyecan, stres ve duygu yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına alarak bu süreci en iyi şekilde değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Aksi halde her şeyi tam yapamayabilir hatta yapmanız gereken önemli şeyleri de unutabilirsiniz.

Oğlak burcu 28 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 28 Kasım yorumu; Sevgili oğlaklar hastane, resmi kurumlar gibi alanlarda işlerinizi bugün bitiriyorsunuz. Biriken tüm resmi kurum işleriniz için gün boyunca koşturmaca içerisinde olabilir, kendinizi bundan ötürü bir hayli yorgun hissedebilirsiniz. Daha sağlıklı olmak için de stresli bu dönemlerinizde beslenmeye ve spora önem vermenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bir süredir kendinizi çok ihmal ettiğinizi söylemek de yanlış olmayacaktır.

Kova burcu 28 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 28 Kasım yorumu; Kova ve yükselen kovaların hem erkek hem de kadınları için şahane olaylar gelişiyor. İş konusunda beklentilerini karşılayan teklifler alabilirler. Hatta iş için şehir ve ev değişikliği bile bu aralar gündemlerinde olabilir. Uzun süredir bekledikleri bir haber de yine olumlu bir şekilde bu hafta gelebilir. Fırsatları iyi değerlendirecekleri ve daha konforlu bir yaşa a doğru adım atacakları bir süreçteler.

Balık burcu 28 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 28 Kasım yorumu; balık burçları aşk ve seks hayatınızı biraz daha renklendirmeye yönelik harekete geçiyorsunuz. Uzun süredir eşiniz, sevgiliniz ve sevdiklerinizle ilgilenemediğinizi fark ediyorsunuz. Bunu tutku ve sevgiyle aşmak için hediyeleşmeler yapabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu görmek sizi de her zaman mutlu kılıyor. İçe dönük yönlerinizi törpüleme vakti geldi! Duygularınızı artık göstermeniz gerekiyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.