29 Kasım 2020 burç yorumları! Yengeç, Kova ve Balık burçları bu hafta değişimlere dikkat!

29 Kasım 2020 burç yorumları! Yengeç, Kova ve Balık burçları bu hafta değişimlere dikkat!

29 Kasım 2020 burç yorumları burada! Burçlar insanların günlük yaşamlarından karakter yapılarına kadar her noktada bilgi verebilir. Gezegen hareketleri ve konumuna bağlı olarak günlük rutinlerin değişkenlik göstermesi herkes tarafından biliniyor.

29 Kasım 2020 burç yorumları burada! Burçlar insanların günlük yaşamlarından karakter yapılarına kadar her noktada bilgi verebilir. Gezegen hareketleri ve konumuna bağlı olarak günlük rutinlerin değişkenlik göstermesi herkes tarafından biliniyor. Bugün sizler için burcunuzun neler dediğini ele aldık! Burç yorumlarınızı dikkate alarak gün içerisinde olaylara nasıl tepki vermeniz gerektiğini ölçebilirsiniz. Peki, hangi burçları neler bekliyor? Değişim süreçleri hangi burçlarda ön plana çıkıyor? Merak ettiğiniz tüm detaylar burada…

Koç burcu 29 Kasım yorumu 2020

Koç burcu 29 Kasım yorumu; Sevgili koç ve yükselen koç burçları aşk hayatınız bir süredir olumsuz etkiler altında ilerliyordu. Ancak bugün itibariye yenilik ve güzellik sizleri bekliyor. Hayatınızdaki insana olan duygularınızı daha net göstereceğiniz bir gün olacak. Bunun yanı sıra akşam saatlerine doğru finansal anlamda bir hareketlilik de sizi bekliyor.

Boğa burcu 29 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 29 Kasım yorumu; Boğaların genel olarak ruhsal sorunlar yaşayacağı bir gün olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Kendilerini biraz halsiz ve moralsiz hissedebilirler. Bugün ruh hallerinden ötürü işlerinin tümünü ertelemek de isteyebilirler. Ancak bir iki gün daha sürecek bu süreçten sonra büyük bir hareketlilik boğa burçlarını bekliyor!

İkizler burcu 29 Kasım yorumu 2020

İkizler burcu 29 Kasım yorumu; İkizler burçları pek çok konuda sürekli ikilemde kalacaklar. Önemli kararlar vermeleri gerekirken bir türlü hangi yöne gideceklerini kestiremeyebilirler. Bu noktada etraflarındaki insanlara danışabilir ve kararlarını buna bağlı olarak verebilirler. Özellikle iş konusunda kafalarını kurcalayan pek çok etken bulunduğunu da söylemek mümkündür.

Yengeç burcu 29 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 29 Kasım yorumu; Sevgili yengeçler biriken işlerinizi bitirme vakti geldi! Uzun süredir sürekli kalabalık ve yoğunluk içerisinde kalınca pek çok biriken işinizin olduğunu fark ediyorsunuz. Bu işlerinizi en hızlı şekilde tamamlamak için bir süre herkesle iletişimi kesebilir sadece işinize odaklanma isteği duyabilirsiniz. Ancak bu sırada sevdiklerinizi ihmal etmemenizi tavsiye ediyoruz.

Aslan burcu 29 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 29 Kasım yorumu; Aslan ve yükselen aslanlar için her konuda değişimler devam ediyor. Ev değişikliği, iş ve şehir değişikliği gibi konular gündemlerinde olabilir. Keskin ve net kararlar verirken biraz daha düşünmeleri gerektiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Hızlı hareket ederken bazı detayları gözden kaçırmamaları ve bu detaylara göre karar almaları daha sağlıklı olacaktır.

Başak burcu 29 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 29 Kasım yorumu; Başaklar için büyük bir aşk kapıda! İlişkisi olmayan başak burçları hayatlarının aşkını bu dönemde bulabilirler. İlişkisi olanlar ise daha yoğun ve duygu dolu olabilirler. Hatta bazı başaklar için ciddi adımlar atma, söz ve nişan yapma durumları bile söz konusu olabilir. Etraflarındaki insanların söylemleri onları biraz üzebilir. Ancak duydukları şeylere pek de takılmamaları daha iyi olacaktır.

Terazi burcu 29 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 29 Kasım yorumu; Teraziler için denge, adalet ve hak arayışı gündemde olabilir. Davaları olanların dava sonuçları bugün netleşirken bazıları için sürekli kendini savunma durumları da söz konusu olabilir. Uğradıkları haksızlıklar karşısında artık daha fazla dayanamayarak insanları kıracak duruma gelebilirler. Öfke kontrolü ve sakinlik bu süreçte onları için çok önem arz ediyor.

Akrep burcu 29 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 29 Kasım yorumu; Akrep burçları bekledikleri güzel haberleri gün boyunca alabilirler. Bir süredir ekonomik anlamda yaşadıkları sıkıntılar alacakları toplu bir para ile son bulunuyor. Ayrıca bu parayı yatırım amaçlı bir işte kullanmak isteyenler de olabilir. İş ve ticaret için en şanslı dönemlerinden birini yaşıyorlar. Atacakları adımlardan pişmanlık duymayacaklarını söyleyebiliriz.

Yay burcu 29 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 29 Kasım yorumu; Yaya burçları için ayrılıklar, tartışmalar ve hüzün kapıda! Sevdikleri insanların birer birer hayatlarından gittiğini düşünüp bu duruma çok üzülebilirler. Hatta kendilerini bile suçlayabilirler. Bu noktada hayatı akışına bırakmaları ve daha sakin bir kafa ile düşünüp hareket etmeleri onlar için en faydalı şey olacaktır. Aksi halde strese ve hüzne dayalı hastalıklar baş gösterebilir.

Oğlak burcu 29 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 29 Kasım yorumu; Sevgili oğlaklar bugün hep bir ara bulucu konumunda olabilirler. İnsan ilişkilerinde güçlü olan oğlak burçları başkalarının yaşadığı sorunları çözmek ve onları barıştırmak gibi adımlarda bulunabilir. İş hayatları, aile hayatları ve aşk hayatlarında köklü bir değişim görünmeyerek rutin yaşamlarına bir süre daha devam edecekleri yansıyor.

Kova burcu 29 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 29 Kasım yorumu; Sevgili kovalar hayatınızdaki hiçbir değişime direnmeyerek en güzelini yaptınız! Bu değişimlerin sizlere ne kadar olumlu sonuçlar getirdiğini gördükçe iyi ki direnmemişim diyeceksiniz. Köklü değişimler genelde kova burçlarını korkutan şeyler olsa da bu defa onlar için öyle olmadı! Her değişim hayatlarında olumlu yönde yeniliklere kapı araladı.

Balık burcu 29 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 29 Kasım yorumu; Sevgili balıklar ailelerine düşkün ve sevdikleri için bir şeyler yapma çabasından vazgeçmiyorlar. Her zaman onların mutluluğu için hareket ederek kendilerini bazen bu yönde hırpalıyorlar. Ancak bu hafta biraz daha bencil olacaklarını söylemek mümkündür. Kendilerine zaman ayırma, kendileri için adım atma gibi eğilimleri söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.