Beklenen merkür retrosunda bizleri neler bekliyor,nelere dikkat etmeliyiz !

Beklenen merkür retrosunda bizleri neler bekliyor,nelere dikkat etmeliyiz !

Merkür retrosunda, Merkür akrep burcunda geriliyor. Bu da önümüzdeki günlerde akrep burcu benzeri davranışları daha çok sergileyeceğimizi gösterir. Akrep burcu kindarlığından uzak durun ama finansta iyi olan akrep ve sezgileri güçlü akrep davranışlarını değerlendirin.

Beklenen Merkür retrosu Salı günü geri hareketine başladı, 5 Kasım gününe kadar Merkür geri hareketine devam edecek. 5 Kasım itibari ile artık yılın en güçlü Merkür retrosundan kurtulmuş olacağız. 28 Ekimde Merkür terazi burcunda gerilemeye devam ederken bu gerileme yolculuğu nihayete 5 Kasım’da sona erecek.

 Merkür retrosu boyunca ikili ilişkilerde iletişim kopukluğuna neden olur, karşılıklı iki tarafta kendini yeterince ifade edemez ve yanlış anlaşılmalar sonucu ikili ilişkilerin en çok sınandığı dönemdir. Bu her türlü ikili ilişki için geçerlidir. Bu iş ortağınızdan, aile bireyinizden biri veya sevgiliniz de olabilir. Bu süreçte geçmiş zamanda Retro öncesi başlanılan işleri tamamlayabilirsiniz ama kesinlikle ve kesinlikle yeni bir başlangıca adım atmamalısınız. Yeni bir iş, yeni bir aşk, anlaşmalar, sözleşmeler, eğitime başlama, ev , araba, elektronik alet satın alma kesinlikle yapılmaması gerekir. Hiç mi bu dönemde bir atılım yapamayacağızın cevabı kısmen evet ama hayatınıza bir kişi alacaksanız onu tanımaya çalışabilirsiniz ama başlangıç adımı atmazsınız gibi girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu dönem elektronik alet almamaya ve tamir ettirmemeye dikkat edin !

Ayrıca Merkür retrosu dönemine elektronik aletlerin arızalanma dönemidir. Kesinlikle yeni bir elektronik almayaya ve tamir ettirmemeye gayret gösterin, ödünç bulabilirseniz Retro bitimine kadar bu şekilde idare ediniz. Yeni bir cihaz aldığınızda veya tamir ettiğinizde muhtemeldir ki aynı sorunu yeniden yaşarsınız, mecbur kalırsanız da defalarca test ediniz.

Retro döneminde diğer meşhur olan durum ise eski sevgili klasiğidir, unutmayın astrolojinin mottosu retroda gelen başka bir retroda gider. Boşuna kendinizi üzmeyin, ilkinde neden ayrıldığınızı unutmayın, eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmş.

Retro döneminde ifadesel olarak olduğu kadar zihnimizde yavaşlar ve dikkat eksikliği olur bu yüzdendir ki önemli meselelerimizi Retro çıkış tarihine kadar ertelemeliyiz.

Ayrıca Merkür retrosu başlamadan önce ve itişinden sonraki yedi gün gölge etkisi devam eder. Beklemeniz mümkünse  Kasım tarihine 7 gün daha ekleyip daha sonra istediğiniz alanda yeni adımlar atınız. Unutmayın retroda başlanılan ilişkiler sorunlu devam eder ve bir gün biter.

Bu dönemde dalgınlık artacağı için eşyalarınızı unutmamaya dikkat edin. Yolculuğa çıkacaksanız valizinizi ve biletlerinizi tekrar tekrar kontrol edin, Hava alanına veya terminale zamanında önce gidin çünkü Retro demek tekrara düşmek ve gecikmek demektir.

Anlaşmalar yaparken dolandırılmamaya dikkat edin, anlaşma metinlerini çokça okuyun ve mümkünse Retro bitimine erteleyin. Yine sanal alışverişlerdeki dolandırıcılıkların artması söz konusu dikkatli olun.

İletişimde karışıklığa sebep olduğu için yanlış mail ve mesaj yazışma olma ihtimalini unutmayın, yanlış kişilere ileti gönderip zor durumda kalmayn.

Merkür akrep burcunda geri hareketinde olduğu için akrebin alanı olan, borç, kredi finansal meseleler, derinleşmeler ve sezgiler devreye girer. Finansal sorunlar gündeminize gelebilir, beklemediğiniz borç ve vergiler cezalar karşınıza çıkabilir, hatta ödediğiniz borçlar dahi yeniden karşınıza çıkabilir. Gizlenen sırların açığa da çıkma dönemidir bu akrebin temsiliyeti,  gizem ve sezgi 

yönünün etkisidir. Bunun yanı sıra kişisel bilgi ve verilerinizin de çalınmamasına dikkat ediniz.

Teyitsiz adım atmamanız gereken bir dönemde olduğunuzu unutmayın, her duyduğunuza inanmayın ve beklemediğiniz bir anda duyduğunuz gerçekleri dillendirmeyin.

28 Ekimden itibaren Merkür Gezegeni Terazi burcunda gerilemeye devam edeceği için ikili ilişkilerde üslubunuza 5 kasıma kadar çok dikkat etmelisiniz. Yoksa ummadığınız kişiler ile aranızın açılması söz konusu olabilir.

Merkür akrepte bize aldatma, yıkım, ölüm, intikam dürtülerini verir bu konuda temkinli olmalısınız. Siz akrebin, iyileştirici akrep olan  türüne uygun hareketi tercih edin. Sözümüzü yutacağımız bir dönemdeyiz unutmayınız. Elektro manyetik alan artışı sebebi ile uçak kazalarına karşı dikkatli olunuz.

Sezgilerimize güvenirken, intikam için bunu kullanırsak yanılgıya düşeriz. Evet akrebin intikam duygusu yüksektir, sezgileri de güçlüdür ama intikam gibi kötü alanda sezgilerimize güvenirsek sonucu hüsranla bitecektir. Bir süre inzivaya çekilip tefekkür etmeliyiz. Yorulduğunuz meselelerde artık diretmeyin biraz sakinlikle beklemeyi deneyin.

Unutmayın Merkür Gezegeninin geri hareketi yni retro bitişi 5 kasım, merkür retrosu bittiğinde tüm bu sorunların düzeltilmesi için adım atabilirsiniz, 5 Kasımdan sonraki bi hafta da yine retronun glöge etkisi devam edebilir. En temkinli tarih 12 Kasım ve sonrasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.