Kadınlar Dikkat! Karbon Peeling Neden Yapılır, Faydaları Nelerdir?

Kadınlar Dikkat! Karbon Peeling Neden Yapılır, Faydaları Nelerdir?

Karbon Peeling, çok koyu ten rengine sahip kişilere lazer epilasyon uygulanmasına olanak sağlayan lazer teknolojisine sahip bir tedavidir. Standart lazer epilasyona alternatif bir tedavi olarak önerilmekte ve bazen açık ten rengine sahip kişilerin tüylerinde uygulanmaktadır.

Bu prosedür birkaç yıldan beri var, ancak güzellik endüstrisi tarafından ancak son zamanlarda yakalandı. Diğer lazer tedavileri gibi, bunun da artıları ve eksileri vardır. İşte bilenlerin Karbon Peeling hakkında bazı düşünceleri.

Karbon Peeling Artıları Nelerdir?

Hiç de çok uzun sürmüyor. Tedavi hızlı ve kolaydır ve sonuçlar birkaç gün içinde görülebilir. Çok az rahatsızlık hissedilir çünkü karbon parçacıkları cilde nüfuz edemeyecek kadar hassastır. Yara izi kalma şansı da yoktur (gerekli özen gösterildiği takdirde). Tedavi cilt tonunuzu eşit bırakır ve dağınık veya uygulanması zor değildir.

karbon-ne-ise-yarar.pngkarbon-ne-ise-yarar.png

Karbon Peeling Eksileri Nelerdir?

Maliyet, Karbon Peeling ile en büyük aleyhtedir. Ne kadar uzağa giderseniz, o kadar pahalı olur. Aynı anda büyük tedaviler alıyorsanız, cilt tonunuzu tüm vücudunuz için korumak pahalı olabilir. Muhtemelen sadece bir tedavi ile kurtulabilir ve bunu saça ve küçük yüz lekelerine uygulayabilirsiniz. Büyük bir etkiye ihtiyacınız varsa, bu tedaviyi birden fazla tedavide yapmak mümkündür, ancak bakım maliyeti, tedavi maliyetinden çok daha ağır basacaktır.

Uygun Bakım Nasıl Yapılır?

Güneşe maruz kalmaktan kaçının ve güneş koruyucu kullanın. Cilt tonunuz doğal olarak koyulaşacaktır, bu nedenle bu süre zarfında güneşe karşı dikkatli olun. Zaten eşit bir cilt tonunuz varsa, bu süre zarfında dışarı çıkarken güneş kremi sürdüğünüzden emin olmanız gerekir. Bunu yapmaya karar vermeden önce saçınızı tıraş etmenin gerekli olup olmadığını bir profesyonel ile kontrol etmeniz önerilir. Bununla birlikte, yeni bir tıraş bıçağı kullanılması önerilmez.

Bu tahrişe neden olabilir. Kızarıklık ve tahrişin geçmesi zaman alır. Kızarıklığın geçmesi iki hafta kadar sürer, bu yüzden buna göre plan yapın. Bu süre zarfında cildinizden uzak durmanız tavsiye edilir, ancak kırmızı bir yüzünüz varken saçlarınıza ve tırnaklarınıza dikkat etmeniz önemlidir. Makyaj yapan biriyseniz, muhtemelen kızarıklık varken kullanmak isteyeceksiniz, ancak bu süre zarfında kalın fondöten veya jel kullanmaktan kaçınmanız önerilir. İnce temeller tavsiye edilir.

karbon.jpgkarbon.jpgkarbon.jpg

Sonuç Olarak Karbon Peeling

Karbon Peeling, vücudunuz için eşit bir cilt tonunu korumanın harika bir yoludur. Neredeyse hiç çaba gerektirmez ve profesyonelce yaptıracaksanız, tedavinin maliyeti buna tamamen değer. Tüm doğru bilgilere sahip olduğunuzdan emin olmak için başlamadan önce bir profesyonele danışmak iyi bir fikirdir. Bunu evde yapmak istiyorsanız, bunu yaşamış bir arkadaşınızla konuşun. En iyi bahis, prosedürle ilgili sorularınızı yanıtlamaktır. Bunu sizin için yapan birine sorabilir veya arkadaşlarınıza kendiniz için yapmak isteyip istemediğinizi sorabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.