Körfez’de okullar sınav öncesi dezenfekte edildi

Körfez’de okullar sınav öncesi dezenfekte edildi

Körfez Belediyesi, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) öncesi okullarda, dezenfeksiyon ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.Adayların temiz ve steril bir ortamda sınava girebilmeleri amacıyla başlatılan çalışma kapsamında; KPSS sınavının yapılacağı 11 okul özel olarak hazırlanan solüsyonla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okul bahçeleri, sınıflar, koridorlar, lavabolar büyük bir titizlikle dezenfekte edildi.

Körfez Belediyesi, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) öncesi okullarda, dezenfeksiyon ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Adayların temiz ve steril bir ortamda sınava girebilmeleri amacıyla başlatılan çalışma kapsamında; KPSS sınavının yapılacağı 11 okul özel olarak hazırlanan solüsyonla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okul bahçeleri, sınıflar, koridorlar, lavabolar büyük bir titizlikle dezenfekte edildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.