18 - 26 Yaş Aralığındaki Gençlere Akbank'tan Destek! Akbank Gençlere FAV Projesini Sunuyor!

18 - 26 Yaş Aralığındaki Gençlere Akbank'tan Destek! Akbank Gençlere FAV Projesini Sunuyor!

Geçtiğimiz haftalarda Akbank’ın gençlerin hayatını kolaylaştırmak adına hayata geçirdiği proje FAV sayesinde 18-26 yaş aralığındaki gençler birçok bankacılık seçeneklerinden fayda sağlayabilecek.

Gençlere uygun tasarlanmış Akbank FAV ile özel olarak üniversite öğrencilerine hazırlanmış olsa da, öğrenci olsun olmasın 18-26 yaş aralığındaki gençlere kolaylık sağlanacak ve birçok fırsattan yararlanma imkanı sunulacak. Akbank FAV sayesinde gençler ücretsiz bankacılık işlemleri ve hafta sonu harçlığı ile birlikte birçok internet sitesi ve markalarda indirimlerden yararlanabilecek. Bu kampanya ile gençler belirli harcamalarda birçok fırsat yakalayabilecekler ve çeşitli indirimlerden yararlanabilecekler. 

Kampanyadan yararlanabilmek için Akbank müşterisi olmak gerekirken, Akbank müşterisi veya daha önce Akbank hesabı olmayan gençlerin direkt olarak Akbank FAV’dan yararlanabileceği seçeneği de mevcut.

Akbank FAV Avantajları Neler?

Akbank FAV gençler için aylık 10 adet EFT hakkı ve 5 defa farklı bankalardan komisyon ücreti olmaksızın para çekebilme hakkı gibi harika avantajlar sağlamakta. Aynı zamanda her hafta sonu hesabınıza Artı Para tanımlanır ve bankanın belirlediği sınırlar dahilinde harcanabilir. Ayrıca gençlere belirli markalarda ve internet sitelerinde de geçerli birçok avantaj ve fırsat sunulacaktır.

Akbank Fav’a Nasıl Başvurulur?

Akbank müşterisiyseniz direkt mobil bankacılıktan veya internet bankacılığından başvuru yapabilmek mümkün. Bankada kayıtlı adresinize FAV kartı ulaştırılır ve banka koşullarını karşılamanız durumunda direkt kampanya özelliklerinden yararlanabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.