2020 Bitmeden Bankalar Yeni Faiz Oranlarını Açıkladı! Halkbank, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Diğer Bankaların Yeni Kredi Faiz Oranları!

2020 Bitmeden Bankalar Yeni Faiz Oranlarını Açıkladı! Halkbank, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Diğer Bankaların Yeni Kredi Faiz Oranları!

2021 yılına çok kısa bir süre kalmışken bankaların arasında rekabet iyice arttı. Pandemi nedeniyle çeşitli kredi paketi sunan bankalar şimdi de yeni kampanyalar ve faiz oranlarıyla rakiplerinden bir adım önde olmak istiyor.

Yeni yıl için ev alıp, yatırım sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hemen hemen bütün bankalar konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Virüs sebebiyle çoğunlukla işlerini internetten halleden vatandaşlar, bankaların internet sitelerinden yeni kampanyaları takip ediyorlar.

Bankaların Güncel Kredi Faiz Oranları

Bankalar yeni yıla girerken sadece konut kredisi faizi oranlarını güncellemekle kalmadı. İhtiyaç kredisi, taşıt kredisi gibi faiz oranlarını da güncelleyen bankaların arasında kıyasıya bir rekabet olacak gibi görünüyor. İşte bankaların merak edilen faiz oranları:

Halkbank

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranını 1,77, taşıt kredisi faiz oranını 1,77, konut kredisi faiz oranını ise 1,52 olarak belirledi.

İŞ Bankası

İŞ Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranını 1,50, taşıt kredisi faiz oranını 1,55, ev kredisi faiz oranını 1,40 olarak belirledi.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranını 1,65, tüketici kredisi faiz oranını 1,75, taşıt kredisi faiz oranını 1,75 olarak belirledi.

TEB

TEB, ihtiyaç kredisi faiz oranını 1,35, taşıt kredisi faiz oranını 1,50, konut kredisi faiz oranını 1,49 olarak belirledi.

Akbank

AKBANK, direkt kredi olarak alınan paketin faiz oranını 2,07, ihtiyaç kredisi faiz oranının 1,96, taşıt kredisi faiz oranını 1,53(ikinci el araç), konut kredisi faiz oranını 1,41, çağrı merkezi ihtiyaç kredisi oranını 2,07 olarak belirledi.

Garanti Bankası

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranının 1,49(başlayan oran olarak), konut kredisi faiz oranının 1,49, taşıt kredisi faiz oranını ise 1,64 olarak belirledi.  

Vakıfbank

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi faiz oranını  1,52, taşıt kredisi faiz oranını 1,48, Sarı Panjur Konut Kredisi faiz oranını ise 1,49 olarak belirledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.