3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi müjdesi geldi! TEB, Yapı kredi, İş bankası sonbahar kredi kampanyaları ve daha fazlası!

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi müjdesi geldi! TEB, Yapı kredi, İş bankası sonbahar kredi kampanyaları ve daha fazlası!

TEB, İş Bankası, Yapı kredi ve diğer bankaların son bahar kredi kampanyaları herkes tarafından araştırılmaya başladı. 3 ay geri ödemesiz olan kredilere başvurmak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarını ve başvuru kanallarını merak ediyor.

 Pandemi süreciyle beraber artan banka kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Özellikle ödeme tablolarında erteleme fırsatı sunulan kredilerin daha çok tercihe dilmesiyle çoğu banka yeniden 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı sunacağını açıkladı! TEB, İş Bankası,  Yapı kredi ve diğer bankaların son bahar kredi kampanyaları herkes tarafından araştırılmaya başladı. 3 ay geri ödemesiz olan kredilere başvurmak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarını ve başvuru kanallarını merak ediyor. Sunulan kredilerin alt ve üst limitleri, tüm detayları, faiz oranları ve daha fazlası haberimizde… İşte, merak ettiğiniz tüm detaylar!

3 Ay ertelemeli ihtiyaç kredisine kimler başvurabilir?

Pandemi sürecinde işsiz kalan, çalışamayan ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlar bu zorlu süreçte yünü bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerine çevirdi. Bunun üzerine kamu bankaları başta olmak üzere çok sayıda özel banka da 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi sunacaklarını duyurdu. Bu krediden bankaların tüm müşterileri faydalanabilir. İhtiyaç kredisinin limiti ise çekecek kişinin gelir tespitinden sonra belirlenecek. Kara listede olanlar, kredi notu düşük olanlar dışında tüm vatandaşlar bu kredi kampanyasından kolayca faydalanabilecek. Başvurular ise ister bankaların reel şubelerinden ister direk internet bankacılığı, cep şubeler üzerinden yapılabilecek. Peki, bankaların bu kredi için sunduğu vade seçenekleri ve faiz oranları nelerdir?

Vakıfbank 3 ay ertelemeli kredi detayları

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank ihtiyacı olan tüm vatandaşlara hala 3 ay ertelemeli kredi ve eşit taksit seçenekli ihtiyaç kredileri sunmaya devam ediyor. İlgili baka 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi için %1,55 faiz oranı uygularken aynı zamanda 36 aya varanda vade imkanı da sunuyor. Üstelik vade süresi uzasa da faiz oranında herhangi bir değişiklik yapılmıyor. Başvuru için; KREDİ (boşluk)T.C kimlik numarası (boşluk) Aylık gelir yazıp 5724’e kısa SMS atabilirsiniz.

TEB 3 ay ertelemeli kredi detayları

 TEB bankası da kendi müşterilerine 3 ay ertelemeli kredi sunacağını duyurdu. Bankanın sunduğu kredi kampanyası için sunulan faiz oranları ise %1,25 oranından başlıyor. Kredi notu ortalamasına göre ise faiz oranı azalabilir ya da artış gösterebilir. Yine 36 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Hemen başvurmak isteyen vatandaşlar TEB resmi web sitesi ya da varsa TEB cep şube uygulamasından başvuru talebinde bulunabilirler.

İş bankası 3 ay ertelemeli kredi detayları

İŞ bankası da sayısız kredi kampanyası sunan bankalardan biri olarak dikkat çekiyor. Hem kendi müşterisine hem de müşterisi olmayan vatandaşlara 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi seçeneğini sonbahar kampanyaları kapsamında sunuyor. 90 gün geri ödemesiz olan bu kredi için bankanın sunduğu faiz oranı ise %1,40 olarak yansıyor. Krediye başvurmak için bankanın cep şubelerini ya da resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapı Kredi 3 ay ertelemeli kredi detayları

Yapı Kredi bankası ise 100.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisi sunuyor.  10 Bin TL’den başlayan 3 ay ertelemeli kredi seçenekleri için sunulan kredi faiz oranları da alt ve üst limite göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin 10 Bin çekenlere %2,11 faiz oranı uygulanırken, 50 ve üzeri kredi çekenlere ise %1,93 ve %1,63 oranlarında faiz uygulanıyor. Yine tüm bu kredi tutarları için 36 aya varan da vade fırsatı sunuluyor. Krediye hızlıca şu şekilde başvurabilirsiniz; KREDİ TÜRÜ - TC.NO – AYLIKGELİR yazarak 4411’ e kısa SMS atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.