30 Bin TL’lik Kredi Fırsatı! 12 Ay Sonra Geri Ödemeli! Başvuran Herkese Anında 30 Bin TL Kredi…

30 Bin TL’lik Kredi Fırsatı! 12 Ay Sonra Geri Ödemeli! Başvuran Herkese Anında 30 Bin TL Kredi…

Tüm dünya Koronavirüs salgını etkisi altındayken Türkiye de bu pandemi sürecinden olumsuz yönde etkilendi. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle elemanlarını ücretsiz izine çıkartan ve hatta iş yerlerini kapatmak zorunda kalan vatandaş kara kara çözüm yolları aramaya başlamıştı. Yaşanan sıkıntılar resmi kurumların da birçok tedbir almasını sağladı ancak bu zorlu süreçten etkilenen birçok insan için yetersiz kalmıştı.

Ve bununla birlikte müjdeli haber gecikmedi! Yeni gelen tasarı ile birlikte başvuruda bulunan herkese anında 30 bin liralık kredi fırsatları sunulacağı açıklandı. Vatandaşlar bu haberle birlikte bir nebze de olsa rahata çıkacakları öngörülmekte.

Fırsatın rahatlatan bir diğer tarafı ise 12 ay sonra geri ödemeli olacağı imkanı. Kredi başvurusu onaylanan vatandaşların ödemeye 12 ay sonra başlayacakları ve faiz oranlarının da bir hayli düşük olacağı haberi bütün vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. İlerleyen günlerde kredinin hangi şartlar altında ve kimlere verileceği ile ilgili detaylı haberler de belli olacak. 

36 Ay Taksit İmkanı Sunuluyor!

12 ay sonra geri ödeme fırsatı verilen kredi için aynı zamanda 36 ay vade imkanları da sunulacak. İhtiyaç sahibi vatandaşların yapması gereken tek şey krediye anında başvurması ve daha sonra gelen kolaylıklarla rahat bir nefes alması…

Nasıl Başvurulacak?

Bu güzel haberle birlikte akıllarda beliren sorular da gecikmedi. Vatandaşlar hangi şartlar altında ve nasıl başvurabileceklerini düşünüp bir cevap bulamadılar. İhtiyaç sahiplerinin müşterisi oldukları bankaların mobil bankacılık üzerinden başvuru yapması gerektiği söylenmekte. Aynı zamanda en yakın banka şubelerinden de ayrıntılı bilgi ile birlikte başvuru gerçekleştirilebilir. Ortalama birkaç gün içerisinde başvuruya onay verilecek.

Herhangi bir banka müşterisi olmayan vatandaşların bir bankanın müşterisi olması gerekmektedir. Tercih eden vatandaşlar için 30 bin TL limiti olan kredi kartları sunulacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.