80 bin liraya kadar borç kapatma kredisi! İNG bank ve QNB Finansbank düşük faizli kredi veriyor!

80 bin liraya kadar borç kapatma kredisi! İNG bank ve QNB Finansbank düşük faizli kredi veriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. İNG bank ve QNB Finansbank üzerinden 80 bin liraya kadar düşük faiz ile borç kapatma kredisi verilecek. İNG bank ve QNB Finansbank ister esnaf, ister bireysel müşterisi olsun kredi başvurularını 80 bin liraya kadar yapabilecekler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. İNG bank ve QNB Finansbank  üzerinden 80 bin liraya kadar düşük faiz ile borç kapatma kredisi verilecek. İNG bank ve QNB Finansbank ister esnaf, ister bireysel müşterisi olsun kredi başvurularını 80 bin liraya kadar yapabilecekler. İNG bank ve QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapan müşteriler, diğer bankalara olan borçlarını tek banka üzerinde toplamış olacaklar.

Borç kapatma kredisi duyurusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan  yaptıktan sonra Kamu bankaları, kredi kampanyası detayları ilk başlatan Ziraat Bankası oldu.  Müşterilerinin borçlarını kapatmak için bu kredi kampanyasında müşterilerine ivedilikle 80 bin liraya kadar kredi imkanı sağlayan bankaların başında geliyor.

İNG bank ve QNB Finansbank 80.000 TL borç kapatma kredisi

İNG bank ve QNB Finansbank tan borç kapatma kredisi çekmek isteyenler bu bankanın müşterisi olsun yada olmasın tüm herkes faydalanabiliyor. Borç kapatma kredisi faiz oranları da düşük tutuldu. Bu krediye başvurmak için bankanın resmi internet sitesi üzerinden 7 gün 24 saat yapabilirsiniz.

Banka borç kapatma kredisini kullanmak isteyenlere bu kredinin belirli şartlar olduğunu açıkladı. İhtiyaç kredisi, kredi kartı, borçlarını “borç kapatma kredisi” üzerinden yapabilecekler. Taşıt ve konut kredisi ve ek hesap  borçları için bu krediden faydalanamıyor.

Borç kapatma kredisi kullanacak olan kişiler, banka sizlere elden ödeme yapmıyor. Bunun için tüm bankalara olan borçlarınızı hesaplayıp, o bankalara sizin adınıza borçlarınızı kapatıyor.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Bu kredi den faydalanmak isteyen ve başvuru yapmak isteyenler resmi internet sitelerinden  veya şubeye giderek bu kampanyadan yararlanabilirler.

Bankaya giderken yanınızda olması gereken evraklar ise, Gelir belgesi, Kimlik ve borcunuzun olduğu bankaların hesap numaraları ile birlikte gitmeleri gerekiyor. Bu kampanya aynı ihtiyaç kredisi gibi başvurusu yapılmakta.

Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi

Halbank ve Vakıfbank borç kapatma kredisi kampanyası hakkında her hangi bir açıklama gelmezken, yakın zamanda bu kampanyayı yapacakları belirtiliyor. Bu kampanya hakkında son dakika gelişmesi olduğu zaman sizlere en hızlı ve detaylı şekilde aktarılacaktır.

Faizsiz Kredi

Enflasyonun yüksek olmasından dolayı şuan da neredeyse tüm bankaların kredi oranları yüksek seviye de İNG bank ve QNB Finansbank özel bankalar olmasından dolayı en düşük faiz oranı ile bu banka bulunmakta. 80 bin liraya kadar borç kapatma kredisinin düşük faiz oranından faydalanmak için hemen başvurularınızı yapın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.