Acil Kredi İhtiyacına Çözüm Üretildi! TEB, ING Bank, İş Bankası 5000 TL Veriyor!

Acil Kredi İhtiyacına Çözüm Üretildi! TEB, ING Bank, İş Bankası 5000 TL Veriyor!

Pandemi döneminde vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak adına bankalar sürekli yeni kampanya ve kredi paketleri hazırlıyor. ING Bank, Türkiye Ekonomi Bankası ve İş Bankası acil ihtiyaç kredisi olarak 5000 TL ödeme yapıyor. İhtiyaç kredilerinden yararlanmak için neler yapmanız gerekiyorsa tüm detaylar haberimizde…

Pandemi nedeniyle kapatma ve yavaşlatmalardan ötürü birçok vatandaş zor durumda kaldı. Bu konuda zorluğu ertelemek adına bankalar da çözüm üretmeye gayret ediyor. TEB, ING Bank ve İş Bankası vatandaşın ihtiyacını gidermek için 5000 TL acil ihtiyaç kredisi paketleri hazırladılar. Düşük faiz ve yüksek vade sayısıyla zor şartlarda vatandaşın ayakta durmasını sağlamaya çalışıyorlar.

TEB ACİL İHTİYAÇ KIŞ KREDİ PAKETİ

Türkiye Ekonomi Bankası pandemi ve kış etkisiyle yeni bir ihtiyaç kredisi hazırladı. %1.35 faiz oranıyla 3 ay ertelemeli bu kredileri 36 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. TEB’in hazırladığı bu kampanyaya göre 5000 TL ihtiyaç kış kredi paketinden yararlanan vatandaşlar totalde 6.638,17 TL geri ödeme yapacaklar. 5000 TL kredi aldığınızda masraf bedelleri düştüğünde elinize toplamda 4.793,75 TL geçecek.

ING BANK ACİL İHTİYAÇ KREDİSİ

ING Bank Aralık sonuna dek kredi avantajlarına devam ediyor. Şimdi alacağınız krediyi Nisan 2021’de ödemeye başlayacaksınız. Üç ay ertelemeli kredi fırsatı sunan ING Bank’ta krediniz 36 aya kadar taksitlendiriliyor. %1.44 faiz oranıyla alınan 5000 TL’lik kredi için 36 ay taksitlendirildiğinde toplamda 6.757,20 TL geri ödemeniz gerekiyor. ING Bank’tan kredi başvurularınızı mobil şube aracılığıyla yapabilirsiniz.

İŞ BANKASI ACİL İHTİYAÇ KREDİSİ

İş Bankası işlem hızıyla dikkat çeken bankalardan biri olmaya devam ediyor. Kredi başvurularında da dönüş hızı çok yüksek olan İş Bankası, 5000 TL kredi için banka şubesine gelmenize gerek olmadığını belirtiyor. İşCep uygulaması veya İş Bankası’nın resmi sitesinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. İş Bankası’ndan alacağınız acil ihtiyaç kredisi için %1.50 faiz uygulanmaktadır. 36 ay vadeyle 5000 TL’ye kredi çektiğinizde geri ödemeniz gereken tutar 6.837,12 TL’dir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.