Acil Paraya İhtiyacım Var Diyenlere Bankalardan Anında Kredi! Paranız 30 Dakika Sonra Hesabınıza Yatacak

Acil Paraya İhtiyacım Var Diyenlere Bankalardan Anında Kredi! Paranız 30 Dakika Sonra Hesabınıza Yatacak

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve İş Bankası acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara düşük faizlerle 75 bin liraya kadar kredi vereceğini açıkladı.

Yaz aylarının gelmesi ve hayatın normale dönmeye başlaması ile birlikte vatandaşların nakit paraya olan ihtiyacı arttı. Tatile gitmek, düğün yapmak, çocuğunun eğitim masraflarını ödemek, borçlarını kapatmak, temel ihtiyaçlarını nakit para ile karşılamak isteyen milyonlarca vatandaş soluğu bankalarda aldı. Paraya birkaç gün içerisinde ihtiyacı olan kişiler ise bankalardan günlerce dönüt alamamaktan şikayetçi oldu. Çoğu banka da halkın acil ihtiyaçlarına kulak verdi ve başvuru yapıldığı gün hesaba yatan kredi kampanyaları oluşturdu.

Vakıfbank, İş Bankası ve Ziraat Bankası Anında Kredi kampanyaları kapsamında faiz oranlarını düşürdü ve kredi limitlerini yükseltti. Müşterilerin banka şubelerine gitmelerine gerek kalmadan online kanallar üzerinden kolayca başvurabileceği bu kredilerin detayları araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için “Hangi banka en uygun acil kredi veriyor?” sorusunun yanıtına haberimizde yer verdik.

VAKIFBANK ANINDA KREDİ

Vatandaşlar hafta içi her gün, hafta sonları ve resmi tatillerde de 7/24 acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilsin diye Anında Kredi kampanyası başlatan Vakıfbank, bu krediye başvuran herkesin başvuru sonuçlarının hemen açıklanacağını duyurdu. Kampanya koşullarına resmi internet sitesinde yer verdi ve Anında Kredi kampanyasından yararlanmak için gerekli olan tek şartın Vakıfbank Mobil Bankacılık müşterisi olmak olduğunu belirtti. Maaşını Vakıfbank’tan alan müşteriler 75 bin liraya kadar acil kredi çekebilecekken maaş müşterisi olmayan vatandaşlar da 36 aya varan vade seçenekleri ile 9 bin liraya kadar kredi kullanabilecek. Örneğin; Vakıfbank’tan 36 ay vadeli 9.000 TL'lik kredi çeken bir vatandaşa sunulacak faiz oranı yüzde 1,69 ve bu kredinin aylık taksit ödemesi de 354,69 lira olacaktır. Maaşını Vakıfbank’tan alan bir müşterinin 36 ay vade ile 75.000 TL’lik kredi çekmesi durumunda uygulanacak faiz oranı yüzde 1,64 olacaktır. Bu kredinin aylık ödemesi ise 2.927,37 liradır.  Siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız Vakıfbank mobil bankacılık uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz.

İŞ BANKASI ANINDA KREDİ                                              

Acil nakit ihtiyacını İş Bankası’nın avantajlı faiz oranlarından yararlanarak karşılamak isteyen vatandaşlar artık 50 bin liraya kadar anında kredi çekebilecek. Kampanya kapsamında uygulanacak olan faiz oranı, başvuru yapan kişinin kullanacağı kredi miktarına, kredi vadesine ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterecektir. Söz konusu kredinin başvuruları İşCep, İnternet Şubesi veya İş Bankası ATM’lerinden yapılabilecek. Üstelik İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden başvurulan Anında Kredi kampanyasının ilk borç ödemeleri de 3 aya kadar ertelenebilecek. Başvuru sonuçları, başvuruyu gerçekleştiren kişinin cep telefonuna yarım saat içinde gelecek ve onay alanların bakiyesi hemen hesaba yüklenecektir.

ANINDA KREDİ ÇEKMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yukarıda söz ettiğimiz bankalara yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurularında bankalar tarafından bazı belgeler istenmektedir. Bu belgeler;

  • İhtiyaç kredisi başvuru formu
  • Başvuru yapan kişiye ait nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi
  • Başvuruyu gerçekleştiren kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi
  • Söz konusu belgelere ek olarak bankalar ve şubeler kişiye özel bazı belgeler de talep edebilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.