Akbank Ramazan'a özel 3 ay ertelemeli 250 bin liraya kadar kredi paketi hazırladı

Akbank Ramazan'a özel 3 ay ertelemeli 250 bin liraya kadar kredi paketi hazırladı

Akbank kredi kampanyasında harekete geçti. Ramazan ayı boyunca 3 ay ertelemeli kredi fırsatı sunuyor. Akbank'ın yaptığı açıklamaya göre, Akbank, KOBİ’lerin nakit akışını düzenleyebilmesi, işlerinin yoğun olduğu dönemlerde finansman ihtiyaçlarını karşılaması ve geri ödeyebilme konusunda ramazana özel kredi paketini sundu.

Akbank tüm müşterilerine ve müşterisi olmayanlara duyurdu. 3 ay ertelemeli kredi paketi hazırladı. Bu kredi paketi Ramazan ayı boyunca geçerli olacak şekil de 36 ay vade seçeneği sunuyor. 250 bin TL'ye kadar kredi kullandırtacak. Akbank, ramazana özel KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı hazırladı.

Akbank 3 ay ertelemeli kredi

Akbank’ın KOBİ’lere sunduğu kredi paketinde, 36 ay vade ve 250 bin TL'ye  kadar olan taksitli ticari kredi başvuruları için geçerli olacak. Kredi  ödemeleri aylık eşit taksitler halinde yapılabildiği gibi krediyi kullanan  KOBİ’nin tercihine göre de belirleniyor ve 3 ay sonra ödemeye de başlanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Perakende Bankacılık Genel  Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını yakından  izlediklerini belirterek, “Bildiğiniz gibi, KOBİ’lerin ödeme ve tahsilat  dönemleri yani nakit akışı çok öngörülebilir değil, işlerinin daha fazla olduğu  dönemler olabiliyor, bu dönemlerde ticari faaliyetleri için nakit ihtiyacı ortaya  çıkabiliyor. Bu noktada kredi ihtiyaçlarını karşılamak ve geri ödemelerini  işlerinin durumuna göre yapmak, esnek olmak istiyorlar. Bu gerçekten hareketle  Ramazan’da KOBİ’leri düşünerek ödeme planlarını kendi belirleyebildikleri bir  kredi hazırladık." ifadelerini kullandı.               

Bu krediden yararlanmak isteyen KOBİ’lerin, Akbank şubelerinden  başvuru yapabileceklerini aktaran Oğuz, "Ayrıca ticari faaliyeti bulunan, vergi  levhası olan bankamız mikro segment müşterileri 50 bin TL’ye kadar olan aylık  eşit taksitli kredi talepleri için Akbank Mobil üzerinden başvurabilecek. Üstelik  yeni üye iş yeri olacak KOBİ’ler, Akbank’tan, Ramazan’a özel bu kredi ile  birlikte ticari kredi kartı da alırsa 6 ay boyunca üye işyeri hizmet ücretlerinde  indirimden ve avantajlı komisyon oranından yararlanabilecek." değerlendirmesinde  bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.