Akbank’tan Öğrencilere Faizsiz 36 Ay Vadeli 5 Bin TL Kira Kredisi

Akbank’tan Öğrencilere Faizsiz 36 Ay Vadeli 5 Bin TL Kira Kredisi

Korona döneminde 2 yıl boyunca uzaktan eğitim sağlamakta olan üniversiteler, YÖK kararı ile tamamen açılma sürecine girmişlerdir. Bu durum, milyonlarca öğrencinin evlerinden ayrılarak okudukları şehirlerde yurtlara veya evlere taşınmalarına neden olmuştur. Özel yurtların pahalılığı ve devlet yurtlarının herkese çıkmaması, öğrencileri ev kiralamaya mecbur bırakmıştır.

Korona döneminde 2  yıl boyunca uzaktan eğitim sağlamakta olan üniversiteler, YÖK kararı ile tamamen açılma sürecine girmişlerdir. Bu durum, milyonlarca öğrencinin evlerinden ayrılarak okudukları şehirlerde yurtlara veya evlere taşınmalarına neden olmuştur. Özel yurtların pahalılığı ve devlet yurtlarının herkese çıkmaması, öğrencileri ev kiralamaya mecbur bırakmıştır.

Fakat son zamanlarda artan ev kiraları da öğrencileri bir hayli yormuş durumdadır. Öğrencileri rahatlatan açıklama yine Akbank’tan geldi. Akbank, öğrenciler için kira kredisi sunacağını duyurmuştur. Bu haber ile tüm öğrenciler sevince boğulmuş ve kira konusunda bir nebze de olsa rahatlamışlardır. Biz de sizler için Akbank’tan öğrencilere verilecek kira kredisi hakkında detayları araştırdık.

Akbank’tan Öğrencilere Ne Kadar Kredi Sağlanacak?

Kira kredisi, Akbank bazında yeni ortaya atılan bir kredi sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sistem, sadece öğrencilere tanımlanmakta ve onların faizsiz oranlarla kredi alabilmelerini sağlamaktadır. Hal böyle olunca öğrencilerin Akbank firmasından ne kadar kredi alabilecekleri de soru işaretlerine neden olmuştur.

Akbank, öğrenciler için 36 ay vadeli 0 faizle tam 5.000 liraya kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Bu sayede öğrenciler, bir dönem boyunca rahat geçinebilecekleri kredi miktarlarına kolayca erişim sağlayabileceklerdir. Üstelik Akbank, kredi konusunda bir sınır belirlememiştir. Kısacası istediğiniz zaman Akbank kira kredisinden kolayca yararlanabilirsiniz.

Akbank Kira Kredisi Nasıl Alınır?

Akbank, öğrenciler için oluşturulan kira kredisinden sonra gerekli açıklamalarda bulunmuş ve kredinin nasıl alınması gerektiği konusunda detaylı bilgiler paylaşmıştır. Bu açıklamalar, sadece internette yayınlandığı için milyonlarca kişi tarafından kira kredisinin nasıl alınması gerektiği de merak edilmektedir. İşte milyonlarca öğrenciyi ilgilendirem kira kredisinin nasıl alınması gerektiği rehberi.

Akbank kira kredisi için öğrenci belgenizle beraber Akbank şubelerine başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu sayede banka yetkilileri tarafından işlemlerinize başlanacak ve sonuç sizlere e-posta adreslerinize gönderilecektir. İşte Akbank kira kredisi için yapmanız gerekenler sadece bu kadar. Akbank şubesine gitmeden e-devlet üzerinden çıkardığınız öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı, faizsiz kira kredisi alabilmeniz için yeterli olacaktır.

Akbank Kira Kredisi için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Akbank kira kredisi, nasıl alınacağının yanı sıra son başvuru tarihiyle de sıklıkla sorulmaktadır. Hal böyle olunca internet ortamında birçok kirli bilgi yayınlanmakta ve kişilerin kafası karışmaktadır. Akbank, bu olaya bir açıklık getirmek için son başvuru tarihleri konusunda bir düzenleme yapma gereği duymuştur. İşte Akbank tarafından yapılan kira kredisi son başvuru tarihi açıklaması.

Kira kredisi için banka bazında belirlenmiş olan herhangi bir başvuru tarihi bulunmamaktadır. Başvurular, 4 Ekim itibarıyla başlayacak olup herhangi bir tarihte son bulmayacaktır. Bu sayede öğrenciler, her ne zaman olursa olsun kira kredisi için kolayca başvuruda bulunabileceklerdir. Fakat ilk aylarda bir yığılma olacağı için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.