Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Firmalardan Müjde! 0,99 Faiz Oranıyla 70.000 TL Araç Kredisi…

Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Firmalardan Müjde! 0,99 Faiz Oranıyla 70.000 TL Araç Kredisi…

Araba sahibi olmak isteyen ancak Koronavirüs dolayısıyla araba fiyatlarının etkilendiğini gören ve zor duruma düşen vatandaşa firmalardan güzel haberler geldi. Kasım ayına özel sundukları araç kampanyalarıyla müşterilerin bir nebze de olsa rahat bir şekilde araba sahibi olabilmelerine yardım eden firmalar bu kampanyalar ile aynı zamanda müşterilerin ilgisini de çekmeye çalışıyor.

Uzun bir pandemi süreci ve olumsuz etkilenmiş ekonomi dolayısıyla araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar yükselen fiyatlar nedeniyle hem bankalardaki taşıt kredilerini hem de firmaların sağladıkları kampanyaları yakından takip etmeye özen gösteriyor. 

Bankaların taşıt kredileri için faiz oranları çok yüksekken, firmalardan kampanyalar da bu yönden geldi. Müşterilerine daha rahat bir hizmet verebilmek için firmalar, Kasım ayında sundukları kredi olanaklarıyla faiz oranlarını aşağı çekmeyi hedefledi.

0,99 Faiz Oranıyla Kredi!

 Özel bankalar için geçerli, Kasım ayının son günlerinde ilan edilen güncel taşıt kredisi faiz oranlarında en düşük faiz oranı 1.30 görünürken ve bankalar tarafından müşterinin kredi notunun yüksek olması gibi şartlar konulurken, Mitsubishi tarafından açıklanan kampanya ile müşterilerin ilgi alanları bu kampanyaya yönelmeye başladı. Bu dünyaca ünlü araç firması Türkiye’de en çok tutulan modelleri için yalnızca 0,99 faiz oranıyla 70.000 TL kredi imkanı sunduğunu duyurdu.

Hangi Modeller?

Mitsubishi farklı model araçlara farklı limitle, ancak aynı faiz oranıyla (0,99) kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Hangi modellerin ne kadar limit sınırının olduğunu sizler için derledik…

Mitsubishi Kasım Yeni Kampanyası kapsamında müşterilerine 12 ay vade ve 0,99 faiz oranıyla birlikte 36 bin TL kredi imkanı sunmakta.  Türkiye’de sevilen modellerinden biri olan Eclipse Cross için sağlanan kampanyada kredi limiti 70.000 TL olacağına karar verildi. Mitsubishi bu model için aynı zamanda 0,99 faiz oranıyla birlikte 12 ay vade fırsatı sunuyor.

Bir diğer araç modelimiz olan L200 için kredi limiti yine 70.000 TL olarak belirlendi. Aynı şekilde bu model de 0,99 faiz oranıyla ve 12 ay vade imkanıyla birlikte sunuluyor.

Kampanya dahilinde olan son araç ise Outlander. Bu model için de aynı şekilde 70.000 TL kredi limiti ve 0,99 faiz oranıyla birlikte 12 ay vade fırsatı sunacak. 

Kampanya Ne Zaman Bitecek?

Aralık ayına kadar zamanları olan müşterilerin Kasım sonuna kadar başvurularını yapmaları bekleniyor. Firma daha sonra kampanyalarını yenileyip Aralık ayında bir başka kampanya sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.