Banka Kredi Musluklarını Açtı! Yüzde 0 Faizli 20 Bin Liraya Kadar Kredi Destek Paketi!

Banka Kredi Musluklarını Açtı! Yüzde 0 Faizli 20 Bin Liraya Kadar Kredi Destek Paketi!

Binlerce kişiyi ilgilendiren güzel haber geldi! Faizsiz tam 20 bin TL’ye kadar kredi fırsatı açıklandı. Fibabanka nakite ihtiyacı olanlara kurtarıcı nitelikte faizsiz kredi kampanyası başlattı. Bankadan yapılan açıklamada 20 bin TL’ye kadar nakit faizsiz olarak kullandırılacak. İşte Fibabanka, Birleşik Ödeme ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği’nin yeni ortaklığı...

20 Bin TL Kredi Tam Yüzde Sıfır Faizle...

Fibabanka’nın yeni ortaklaşması ile ortaya çıkan bu kampanyada yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Harekete geçen Fibabanka, Birleşik Ödeme ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği yeni bir iş ortaklığına imza attı. Anlaşma kapsamında birliğin üyeleri Fibabanka’nın sunduğu 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini 4 ay boyunca yüzde sıfır faizle kullanabilecek. Üstelik uygulanan vade süresi de tam 1 yıl olacak.

Kampanya Tören ile Hayata Geçirildi

Birleşik Ödeme, Fibabanka ve Türkiye Süt Üreticileri Birliği ‘SütBir’ kart ile devam edilen iş birliği kapsamında, Fibabanka’nın sıfır faizli kredi kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Fibabanka’nın sağlamış olduğu sıfır faizli kredi kampanyasında yeni protokol imzaları atıldı. Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mert, Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin katılımıyla bir tören gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu tören ile yeni bir iş ortaklığı hayata geçirildi.

1 Yıl Vadeli Faizsiz Kredi Karta Tanımlanacak

Fibabanka’nın yaptığı anlaşma kapsamında; Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği üyelerine özel 20 bin TL kredi faizsiz olarak sağlanacak. 4 ay boyunca sıfır faizli olarak kullandırılacak olan bu kredide 1 yıl boyunca vade imkanı sağlanacak. Krediyi kullanan üreticilerin kredi tutarları ise SütBir kartlarında tanımlanacak.

Üreticinin Nakit İhtiyaçları Karşılanacak

Fibabanka’nın faizsiz kredisinin de tanımlanacağı SütBir kart ile akaryakıt, ulaşım, giyim, tarımsal ilaç ve ekipmanlar, yeme içme gibi birçok alanda kullanılabilecek. Böylelikle üreticinin sadece üretim aşamasında değil, hayatındaki birçok alanda da ihtiyaçları karşılanmış olacak. Ayrıca 4 ay boyunca faiz yükünden de kurtaran bu uygulamadan sadece Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği üyeleri faydalanabilecek.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.