Bankalar Mevduat Hesabı Faizlerini Arşa Çıkardı! 50 Bin TL ile Ne Kadar Kazanabileceğinize Şaşırırsınız!

Bankalar Mevduat Hesabı Faizlerini Arşa Çıkardı! 50 Bin TL ile Ne Kadar Kazanabileceğinize Şaşırırsınız!

Bankalar vadeli mevduat hesapları için faiz oranlarını arşa çıkardı! 50 bin TL yatırımı olanlar için bankalardan alabilecekleri faiz oranları oldukça arttı. Faizlerin tarihi bir zirve yaşadığı bugünlerde sizler de yattığınız yerden para kazanmak isteyebilirsiniz. İşte en yüksek vadeli mevduat hesabı faizi veren bankalar ve detaylar...

Bankacılık Tarihinin En yüksek Faiz Oranları

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faizleri yüzde 19’a çıkardı. Tarihinin en yüksek faiz oranının görüldüğü bugünlerde tasarruflarını faiz oranları ile değerlendirmek isteyen vatandaşlar için harika bir dönem başladı. Sadece 50 bin TL yatırım ile güzel bir faiz getirisi elde etmek mümkün. Hangi bankada tasarruflarınızı değerlendireceğinize ise sizler için yaptığımız araştırmadan faydalanarak karar verebilirsiniz.

hakkimizda-altsayfa.jpg

Aylık 812 TL Faiz Kazancı Fibabanka Kiraz Hesap’ta

Fibabanka, vadeli mevduat hesapları için faizi en yüksek bankalar arasında yer alıyor. Fibabanka Kiraz Hesap’ın yıllık faiz oranı yüzde 19,5. Bankada Kiraz Hesap’ı açan vatandaşların yatıracağı 50 bin TL, aylık 812 TL faiz getirisi sağlıyor. Ancak bu aylık kazanç, 3 aylık hoş geldin faizi sayesinde gerçekleşiyor. Mevduatın gecelik faizi de yine en ciddi kazanç sağlayan bankalar arasında yer almasını sağlıyor.  

oksijen-banner-new.png

Odeabank’ın Oksijen Hesabı ile Aylık 760 TL Kazanın

Vadeli mevduat hesabı faizlerinde Odeabank’ta yine en iyi faizi veren bankalar arasında yer alıyor. Odeabank’ın vadeli mevduat hesaplarında uyguladığı faiz oranı yıllık 18,25. Bununla birlikte sadece TL değil, euro ve dolar da Oksijen Hesap’ta kullanılabiliyor. Bankanın 50 bin TL yatırım için sağladığı aylık getiri 760 TL.

2638458-1200x627-001.jpg

Burgan Bank 770 TL Aylık Getiri Sağlıyor!

Burgan Bank da yine en yüksek faiz getirisi sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Burgan Bank’a mevduat hesabına 50 bin TL yatıran vatandaşlar, aylık 770 TL faiz getirisi elde edebiliyorlar. Yıllık olarak ise yüzde 18,5 faiz oranı uygulanıyor. Ancak Burgan Bank’ta alt limit bulunmuyor.

Finansbank Enpara ile Aylık 750 TL Faiz Getirisi

QNB Finansbank dijital ürünü olan Enpara dijital bankasının vadeli mevduat gelirlerinde büyük kazanç sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Yıllık yüzde 16,5 faiz oranı uygulayan Enpara, masrafsız bankacılık anlayışıyla ön plana çıkıyor. 50 bin TL nakiti Enpara vadeli mevduatta değerlendiren vatandaşlar ortalama 750 TL gibi bir faiz getirisi alıyor.

kapak-160351-1729209.jpg

CepteTEB ile Yüzde 18 Faiz Oranından Faydalanın

TEB Bankası yatırım yapacaklara özel hazırladığı faiz oranı yıllık tam yüzde 18! 50 bin TL kadar bir nakitin vadeli mevduat hesabında beklemesi ile aylık olarak 750 TL faiz geliri elde edilebiliyor. Bankanın sunmuş olduğu bu kampanya kapsamında hesap işletim ücreti gibi masraflar da alınmıyor.

İlginizi çekebilir...

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Müjde! 20 Bin Liralık Yeni Kredi Paketi Hazırladı

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.