Bankalar Müjdeyi Verdi! 10 Bin TL Kredi Alamayanlara Yeni Fırsat!

Bankalar Müjdeyi Verdi! 10 Bin TL Kredi Alamayanlara Yeni Fırsat!

Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşlara sunulan 10 bin TL kredi ihtiyaçlarını alamayan kişiler bu durumdan faydalanmak için araştırma yapmaktadır. Başvurular dur durak bilmeden devam ederken, krediyle alakalı detaylar vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

Kamu Başdenetçisi olarak bilinen Şeref Malkoç, verilen kredilerle ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamalardan sonra krediyle ilgili detaylar araştırma konusu oldu.

10 Bin TL Başvurular Devam Ediyor..!

Bildiğiniz üzere 2020 yılında koronavirüs salgını kapsamında pek çok kredi verildi. Özellikle Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 5 ile 10 Bin TL arasında düşük faiz oranlarıyla kredi sunulmaktadır. Özellikle aylık geliri 5 Bin TL’nin altında olan kişilere verilen krediler gündemimize yeniden geldi. Bazı vatandaşlar ekonomik durumu kötü olmasına rağmen başvuru yapsa bile kredi imkanından faydalanamadılar. Bazı vatandaşlar da 10 Bin TL’lik krediye başvursa bile hesaplarına 3 Bin TL gibi bir tutar yattı.

Pandemi süreci ilk ortaya çıktığı anda vatandaşlara sunulan kredi imkanları devlet destekli olarak verildi. 10 Bin TL kredi alamayan kişiler tarafından devlet tarafından yeniden bir paket hazırlığı yapılıyor. Konuyla ilgili yeni açıklamalar geldiği takdirde sondakika7.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalarak siz de konuyla alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi başvuruları ziraat bankası, Vakıfbank, iş bankası internet şubelerinden ya da bankalar aracılığıyla yapılacaktır. Başvuru yapan kişinin kredi notu yüksek ise ve herhangi bir bankaya gecikmeli borcu yoksa, kredi imkanından faydalanabilecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.